PÅ SIDEN: Ingen personer ble skadet da semitraileren veltet ved Mysen. Konsertutstyret i bilen skal heller ikke ha blitt skadet. FOTO: FREDDIE LARSEN

Her ligger Robbie Williams' semitrailer i grøfta

(VG Nett) En av semitrailerne som frakter utstyr for superstjernen veltet torsdag ved Mysen. Men søndagens konsert i Stavanger påvirkes ikke av uhellet.

  • Audun Jahren

Artikkelen er over seks år gammel

Uhellet skjedde like ved Momarken travbane ved 10-tiden torsdag formiddag. Ingen personer kom til skade da semitraileren veltet, men det lekket ut noe diesel fra kjøretøyet.

- Semitraileren kom for langt ut til høyre og havnet på siden i grøfta. En tungberger vil torsdag kveld prøve å få bilen opp på veien igjen, sier operasjonsleder ved Follo politidistrikt, Pål-André Torsby, til VG.

Han bekrefter at semitraileren inneholdt noe av konsertutstyret til Robbie Williams.

LES OGSÅ: Robbie Williams kysset og signerte rumpa til Lone (22)

Den britiske popstjernen skal søndag spille foran 25.000 tilskuere på Viking stadion, og er for tiden på vei fra Tallinn til Stavanger med ikke mindre enn 74 lastebiler og busser.

Peer Osmundsvaag fra konsertarrangøren Atomic sier at torsdagens uhell ikke påvirker søndagens konsert på noen måte.

- Dette er helt uproblematisk. Heldigvis ble ingen personer skadet, og utstyret skal heller ikke ha blitt skadet. Selskapet som frakter utstyret har allerede hentet ut det som trengs og sendt det mot Stavanger, sier Osmundsvaag til VG.

Robbie Williams-konserten har vært utsolgt i månedsvis, men konsertarrangøren la torsdag ettermiddag ut noen hundre nye billetter for salg.

- Scenen er allerede rigget opp på Viking stadion, og vi fant ut at det var plass til noen flere, sier Osmundsvaag.

Mer om

  1. Robbie Williams

Flere artikler

  1. Robbies lekeland

  2. Robbie Williams kysset og signerte rumpa til Lone (22)

  3. Semitrailer og buss i ulykke i Oslo

  4. Gresset på Brann stadion visnet etter Muse-konsert

  5. Kjedekollisjon på Kløfta – én kritisk skadet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder