COUNTRY-VETERAN: LeAnn Rimes - her på en kjendisgalla i Los Angeles for halvannen måned siden. Foto: AP

LeAnn sliter med karrieren - skylder på tannlegen

Countrystjernen (30) har gått til sak mot tannlegen hun hevder er skyld i ni rotfyllinger og kroniske smerter.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
LeAnn Rimes på Twitter

Den amerikanske sangeren hevder i søksmålet mot tannlegen Duane C. McKay at hun har tapt store summer de siste årene på grunn av feilbehandling.

Nå krever hun et ukjent beløp i oppreisning, melder E! Online og en rekke andre store medier.

Rimes påstår at hun har fått store skader og betennelser i tannkjøttet, noe som har ført til kroniske smerter og blødninger i munnen. De ni rotfyllingene er angivelig bare en liten del av de mange plagene 30-åringen sliter med.

Sangeren forklarer at hun som følge av problemene har hatt vanskeligheter med å opptre. Hun regner også med at det kan ta tid før hun har fått rettet opp i skadene slik at hun kan ta opp igjen konserttimeplanen.

STJERNEPAR: Eddie Cibrian og LeAnn Rimes på et bilde fra i fjor. Foto: WENN

Turbulent privatliv

Rimes var i fjor åpen om at hun slet med nervene og trengte profesjonell hjelp. Hun sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk, hvor hun oppholdt seg i flere uker.

30-åringen, kjent blant annet fra filmen «Coyote Ugly», har strevd med å holde liv i karrieren de siste årene. Hun har hyppigst figurert i mediene i forbindelse med alt annet enn musikken. Hun har også fått kritikk for å ha virket ustabil og beruset på scenen - noe hun imidlertid selv har avkreftet på det sterkeste.

Amerikanske medier har de siste par årene brukt mye spalteplass på countryprinsessen og hennes ekteskap med skuespilleren Eddie Cibrian (39). De to var nemlig begge gift da de innledet et forhold på filmsettet for fire år siden.

Særlig Cibrians ekskone, TV-kjendis Brandi Glanville (40), har latt Rimes gjennomgå i offentligheten. Twitter-feiden mellom de to kjendiskvinnene er i perioder svært betent.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELY

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder