Madonna stjal Grammy-showet

Kåret til nattens verst kledde på den røde løperen

Se video fra flere deler av showet nederst i saken

Den 56 år gamle superstjernen sparte ikke på noe, hverken da det kom til sceneshow eller kreativitet ved valg av antrekk på den røde løperen under nattens prisutdeling.

  • Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Omringet av et titalls dansere utkledd som såkalte minotauroser, vesener fra gresk mytologi som er halvt menneske og halvt okse, leverte Madonna (56) et forrykende sceneshow under nattens Grammy Awards.

Superstjernen var kledd i en svært kort, avslørende, rød og sort buksedress, og skyhøye sko.

Det er lite som tilsier at popdronningen nærmer seg 60 år. Til stående applaus, allsang og dansing i publikum avsluttet hun det utrolige showet med å bli heiste opp i taket, hengende opp ned i en vaier.

Se oversikten over alle nattens vinnere her.

Madonna stjal også oppmerksomheten da hun ankom den røde løperen tidligere på kvelden. I et minimalt antrekk med dyp utringning, signert det franske luksusmerket Givenchy, ble hun Grammy-utdelingens store motesnakkis.

Lårhøye skinnstøvler, nettingstrømper, lange skinnhansker og en hatt med netting foran øynene satte prikken over i-en på Madonnas frekke Grammy-antrekk.

Dansende fiolinister

Pharrell Williams, som vant prisen for beste solo-opptreden i kategorien pop, skal også ha litt av æren for nattens storslåtte underholdning. Med et dansende fiolinorkester og et stort gospelkor fylte Williams hele arenaen i Staples Center med allsang og dans, til sin hit «Happy».

Flere store stjerner bidro til å gjøre nattens prisutdeling til den festaftenen den bør være. Blant de mange som sto på scenen i løpet av årets største musikkfest var Lady Gaga og Tony Bennett, Katy Perry, AC/DC, trioen Paul McCartney, Rihanna og Kanye West, Ed Sheeran og Gwen Stefani og Adam Levine.

En annen som stjal showet under nattens stjernespekkede Grammy-sending var produsent og rapper Kanye West. Da Beck skulle motta prisen for Album of the year, stormet han scenen som en parodi på sin skandaløse opptreden i 2009.

Denne gangen var imidlertid stuntet ment som en spøk, og ble betraktelig bedre tatt imot av publikum i salen.

LES OGSÅ: Bernhoft: – Føler at jeg har vunnet

DRAMATISK: Den spektakulære opptredenen til Madonna ble avsluttet med et halsbrekkende stunt, der 56-åringen forsvant opp i taket etter en tynn vaier. Foto:Kevork Djansezian,Afp

VÅGAL: Madonna (56) sto for nattens desidert mest spektakulære opptreden. Superstjernen stilte for øvrig også i kveldens minste antrekk, både på og utenfor scenen. Foto:Kevork Djansezian,Afp

SPREK: At denne kvinnen nærmer seg 60 år er vanskelig å forestille seg. Madonna danset og showet, og beviste at hun fremdeles er i svært god form. Foto:Kevork Djansezian,Afp

VULGÆR: Madonna overlot som vanlig lite til fantasien, både på den røde løperen og under sitt forrykende sceneshow, da hun fremførte «Living for Love», foran et svært stjernespekket publikum, samt millioner av TV-seere. Foto:Kevork Djansezian,Afp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder