UTE: Mohammed «Mo» Abdi Farah (21) imponerte ikke seerne lørdag Foto:Frode Hansen,

Mo ute av «Stjernekamp»: - Er litt sjokkert

VGs anmelder om opptredenen: – Her burde det velte lass av tomater og råtne egg opp på scenen

Etter slakt og terningkast èn fra VGs anmelder, var det Mohammed «Mo» Abdi Farah (21) som måtte forlate kveldens «Stjernekamp».

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

– Jeg har det veldig fint. Jeg er ikke lei meg. Jeg føler jeg har fått opplevd utrolig mye og vist meg fra mange forskjellige sider. Jeg er stolt over innsatsen min, sa Mo til VG da det ble klart at han måtte hjem.

Lørdag måtte de seks gjenværende «Stjernekamp»-deltakerne gjennom nok en tøff sjanger. Det var duket for opera. Men ikke alle imponerte like mye, og ifølge dem og VGs anmelder, Stein Østbø, var det Mo som gjorde det dårligst i kveld. Av Østbø fikk 21-åringen èn på terningen.

Sjokkert

– Jeg fikk litt sjokk, og det var veldig rart. Det må jeg ærlig innrømme. Jeg hadde håpet at jeg skulle komme lenger, sa Mo.

SKUFFET: Solveig Kringlebotn var gjestedommer under lørdagens «Stjernekamp». Foto:Frode Hansen,

«Her burde det velte lass av tomater og råtne egg opp på scenen», skrev blant annet Østbø om artistens tolkning av «Largo al Factotum» .

Selv bryr ikke Mo seg om kritikken han fikk:

– Jeg leser aldri anmeldelser og bryr meg ikke om terningkast. Selv synes jeg at jeg var flink og gjorde det bra i dag. At noen gir meg èn, det bryr jeg meg ikke så mye om, sa Mo.

En av favorittene

Paul, Nora og Mo var blant de tre med færreste stemmer, men det var tilslutt Mo som måtte ut.

Selv om VGs anmelder ga Mo årets dårligste terningkast etter at han fremførte Largo al Factotum» av Gioachino Rossini, synes Østbø det var trist at det var nettopp Mo som måtte forlate programmet i kveld.

– Mo gikk ut på en genre han ikke mestrer - og som han i kveld kanskje ikke tok nok på alvor. Det er veldig synd, fordi Mo har vært en av mine allround-favoritter hele veien. Jeg er sikker på at han hadde kastet gyllen glans også over den gjenværende «Stjernekamp»-rundene, men tross alt - det er fyrverkeri igjen, og med den holdningen Mo viste etter utkastelsen i kveld, er jeg ganske så sikker på at dette ikke er det siste vi hører og ser fra Mo, sier Østbø.

Var lettet

Mo slo gjennom som artist etter å ha deltatt i X-factor i 2010, og var i år deltaker på Melodi Grand Prix med sangen «Heal».

I forrige uke var det Anita Skorgan som ble sendt hjem.

– Jeg er faktisk egentlig lettet, fordi det begynte å bli mye. Det tar på og nå kjenner jeg at det skal bli godt å få gjøre egne ting, sa Skorgan til VG etter at det ble klart at hun måtte forlate programmet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder