FRA TÅRER TIL JOINT: Miley Cyrus viste et tårevått ansikt under fremføringen, men endte opp med å tenne det som skal ha ha vært en joint da hun senere vant pris. Foto: Reuters

Halvnaken Miley Cyrus viste sårbar side

- men rundet av showet med å tenne en joint

Publikum fikk servert mange tårer da Miley Cyrus (20) gikk på scenen under prisgallaen i Amsterdam.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Miley Cyrus blottstilte seg på en annen måte denne gangen enn under den omstridte opptredenen på MTV Video Music Awards i august.

Antrekket var riktignok dristig også i kveld, men fremføringen av hitlåten «Wrecking Ball» var av det nakne, såre slaget.

NÆRT: Miley Cyrus viste en litt ny side. Foto: PA


På en storskjerm bak podiet ble det vist nærbilder av en gråtende Miley gjennom hele sangen.

VGTV: Se Ylvis fremføre «The Fox» på rød løper

20-åringen har tidligere forklart i intervjuer at denne låten nettopp er et uttrykk for såre følelser - til tross for at musikkvideoen har fått mest oppmerksomhet fordi hun er splitter naken .

LITT FREKK: Miley Cyrus under åpningsnummeret. Foto: PA

Popartisten, som for øvrig nylig ble singel etter bruddet med forloveden Liam Hemsworth (23), hadde til en forandring heller ikke med seg dansere på scenen i kveld. Miley overrasket dermed de av publikummerne som hadde forventet en fremføring i samme stil som sist.

- Tente joint

Da 20-åringen mot slutten av showet ble ropt opp som prisvinner for beste video («Wrecking Ball»), feiret hun det med å tenne opp det som skal ha vært en joint på scenen. Det melder ABC News og en rekke andre medier.

Marihuana er ikke lovlig i Nederland, men røykere kan ikke bli tiltalt for besittelse av små menger, og det blir solgt åpenlyst på kafeer rundt i hovedstaden Amsterdam, skriver AP.

Miley - som også sto for åpningsnummeret - signaliserte på vei inn til festen at hun var i festhumør. Iført et minimalt, badedraktlignende antrekk vinket hun til publikum. Men det var altså ikke duket for noen dristig gjenforening med henne og Robin Thicke (35).

SE BILDER FRA MTV-FESTEN HER

Robin Thicke gikk denne gangen på scenen uten Miley Cyrus (19), men var akkompagnert av artisten Iggy Azalea (23) og et stort knippe dansere i «nakenantrekk».

TIDLIG PÅ SCENEN: Robin Thicke og hans sexy dansetropp. Foto: AP

Den første prisen - for årets låt - gikk til Bruno Mars og «Locked Out Of Heaven». Siden strømmet det på med trofeer i en rekke kategorier.

Eminem vant prisen for beste hiphop og ble hyllet av et hylende publkum da ha entret podiet.

PÅ VEI INN: Miley Cyrus i avslørende antrekk. Foto: PA

- Tusen takk til fansen! sa den plateaktuelle rappekongen, som også fikk trofet for «Global Icon».

- Takk for alt opp gjennom årene! Jeg elsker priser, sa Eminem.

Beste kvinne

Katy Perry jublet og hoppet gledesstrålende rundt på scenen da hun ble ropt opp som beste kvinnelige artist.

- Dette er så herlig! Jeg satt bak scenen og tenkte at jeg ikke kom til å vinne, men jeg vant! Tusen takk! Det er så kult! Sa en lykkelig Perry.

Andre som vant priser, var svenske Avicii i kategorien beste elektronika, Green Day for beste rock og Thirty Seconds to Mars for beste alternativmusikk.

Justin Bieber vant for beste mannlige artist, men 19-åringen var ikke selv til stede. Han er på turné i Sør-Amerika og takket for hederen i et opptak.

Chris Lee vant for «Worldwide Act», mens Linkin Park håvet inn prisen for «Best World Stage»

MTV er berømt - og beryktet - for å servere de villeste prisutdelingene. Det er høyt under taket når TV-kanalen inviterer verdens pop-elite til fest.

FORAN SCENEN: Ylvis-gutta like før showstart. Foto: JØRGEN THUE

Ylvis viste seg tidlig, og den norske brødreduoen poserte villig med Katy Perry på den røde løperen på vei inn i festlokalet.

I SENTRUM: På MTVs nettsider ble Ylvis viet god plass under direktesendingen. Foto: FAKSIMILE, MTV.COM

Midtveis i det timelange for-showet som MTV sendte direkte på TV og på nett, var den norske duoen viet stor plass. «The Fox» ble fremført delvis i form av et humoropptak filmet i en limousin sammen med en «bestefar» og den berømte/beryktede Miley Cyrus-fingeren.

Opptaket viste også at Ylvis hoppet og spratt opp den røde løperen iført de gamle, slitte - men nå så populære - revekostymene.

Gutta hadde også et revestunt mot slutten av hovedsendingen, men det var av det korte slaget. Da de ble intervjuet kort backstage etterpå under MTVs nettsending, forklarte Bård at han hadde fått sikret seg et bilde med popstjernen Ariana (20) - fordi «det hadde han lovet ungene sine».

SE BILDER FRA MTV-FESTEN

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder