Her kollapser gjerdet på Snoop Dogg og Wiz Khalifa-konserten

42 personer ble skadet da de falt omtrent tre meter ned på betong.

  • Maiken Svendsen

Artikkelen er over tre år gammel

Ifølge nettstedet Philly.com presset publikum på gjerdet som skiller tribunen fra scenen slik at det kollapset under en konsert med rapperne Snoop Dogg og Wiz Khalifa på BB & T Pavilion i Camden i Philadelphia.

42 personer ble skadet da mer enn 50 mennesker falt omtrent tre meter ned på betonggulvet.

Ifølge CBS Philadelphia ble bare en person alvorlig sakdet, mens de resterende skadene ble sett på som mindre alvorlige. E! Online skriver at den alvorlig skadde personens tilstand er stabil.

Arrangøren Live Nation sier til nettstedet at de er lei seg for det som har skjedd. De sier at de følger tilstanden til de skadde, samtidig som de prøver å finne årsaken til at gjerdet kollapset.

People Magazine skriver at videoene fra konserten spredte seg fort på sosiale medier. De viser at rapperne girer opp publikum, og trekker de fremover, før gjerdet gir etter.

Konserten ble avlyst kort tid etter slik at ambulansepersonell kunne hjelpe de skadde.

Ifølge E! Online vil både lørdagen og søndagens konserter på arenaen gå som planlagt.

Skandaløse rappere

De to rapperne er ikke ukjente for skandaler, men de har da vært knyttet til artistenes eget forhold til narkotika. Calvin Cordozar Broadus Jr, som Snoop Dogg egentlig heter, har blitt stoppet i Norge to ganger for besittelse av marihuana. Den første gangen på Svinesund og den andre gangen på Kjevik i Kristiansand. Den siste resulterte i at rapperen ble utestengt fra Norge i to år.

Wiz Khalifa ble i 2014 tatt for besittelse av marihuana i Texas, da tvitret han et bilde av seg selv fra fengselet. Samme år fikk han en arrestordre på seg etter at han ikke møtte i retten.

Flere artikler

  1. Martha Stewart og Snoop Dogg med eget TV-program

  2. Universitet beklager frekt Snoop Dogg-show

  3. TMZ: Rapper Kodak Black (21) arrestert med våpen og marihuana

  4. Kanye West på møte hos Donald Trump

  5. Chris Rea kollapset på scenen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder