TRAVEL: Miranda Lambert hadde sin fulle hyre med å hente trofeer, opptre og skifte kjoler. Foto:Reuters og AP,

Countrystjernens kjolemaraton

- men i år klarte hun å holde tårene tilbake

I fjor gråt Miranda Lambert (30) strie strømmer under Country Music Awards, men under nattens prisgalla var hun et eneste stort smil.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Miranda Lambert sparte ikke på noe da det gjaldt klesvalg under prisutdelingen i Bridgestone Arena i Nashville. Hun stilte i hele fem kjoler fra hun hun kom til hun gikk.

Hun røpet til People tidligere i uken at halve mandagen gikk med til å planlegge antrekk.

- Jeg prøvde nok alt som fantes av klær i Nashville. Jeg skal skifte fem ganger, så jeg kommer til å sprinte rundt på høye hæler bak scenen, forklarte sangeren, som også opptrådte to ganger i løpet av natten.

I likhet med i fjor forsynte 30-åringen seg med flere trofeer, men denne gangen hadde hun følelsene under kontroll. I fjor var hun nemlig så overveldet over prisene at hun brast i gråt i forfjamselsen.

Fire triumfer

Lambert vant fire utmerkelser i år – for årets album («Platinum»), årets single («Automatic») og årets kvinnelige artist. I tillegg ble hun hun hedret sammen med Keith Urban for årets beste musikkarrangement med «We Were Us».

STJERNEPAR: Blake Shelton og Miranda Lambert. Foto:AP,

– Det er helt utrolig. I år mer enn noen gang føler jeg at jeg virkelig befinner meg i øyeblikket og kan nyte hvert sekund, sprudlet Lambert ifølge AccessAtlanta.com.

– Jeg elsker jobben min, og jeg elsker musikk – og jeg elsker countrymusikk. Det føles veldig godt at folk legger merke til det, lød det fra stjernen.

Lambert var nominert i hele ni kategorier, flere enn alle de andre stjernene som også stilte med vinnersjanser foran Country Music Awards (CMA), årets desidert største countrybegivenhet.

– Det har ikke sunket inn at jeg har ni nominasjoner, uttalte Lambert til bladet Rolling Stone i forkant av festen.

Kjempet mot ektemannen

Hun forklarte også at hun alltid er nervøs før prisutdelinger, og at hun aldri klarer å planlegge ting å si i en eventuell takketale.

I år konkurrerte Lambert faktisk mot sin egen ektemann, countryartisten Blake Shelton (38). De var begge nominert i den gjeveste kategorien av alle – nemlig «Årets Entertainer». Det ble imidlertid ikke noe ekteskapelig drama på direkten. Prisen gikk nemlig ikke til noen av dem, men til Luke Bryan (38).

VERTENE: Brad Paisley og Carrie Underwood. Foto:Wade Payne,Ap

Shelton gikk imidlertid ikke tomhendt hjem, han heller. Han vant for årets beste mannlige artist.

Babynyhet

Nattens vertskap var i likhet med de seks foregående årene Brad Paisley (42) og Carrie Underwood (31). Paisley røpet etter alt å dømme at Underwood, som venter barn med ektemannen Mike Fisher (34), venter en gutt.

– Vi er gravide! Vær så snill å si hva det er vi venter, spøkte Pailsey med Underwood – som svarte med å hviske ham noe i øret.

– Han skal hete Garth, fleipet Paisley til publikum etterpå og hintet til countrykongen Garth Brooks.

Underwood var for øvrig den eneste stjernen som stilte i flere antrekk enn Miranda Lambert gjennom kvelden. Førstnevnte skiftet kjole hele åtte ganger.

Se hele vinnerlisten på hjemmesidene til CMA.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder