Slapp nyheten på Reins 45 årsdag

GIFT: Nå er superparet gift, ifølge Facebook. Foto: Janne Møller-Hansen , VG

Trine Rein og Lars Monsen giftet seg i hemmelighet

Den gledelige nyheten slapp superparet på Facebook.

  • Angelica Hagen
  • Erlend Skevik

Artikkelen er over fire år gammel

Trine Rein (45) og Lars Monsen (52) skriver begge på sin Facebook-side at de har holdt på hemmeligheten siden juli i år.

De to har vært et par siden 2008.

«Siden juli har vi holdt på en stor hemmelighet som nå er blitt realisert, og vi har gleden av å dele nyheten med dere som trofast følger oss her: Vi har giftet oss», skriver Lars Monsen.

Innlegget ble publisert litt over klokken syv lørdag kveld, og kommer dermed på Trine Reins burdag - hun fyller nemlig 45 år i dag. Innlegget har allerede flere tusen likerklikk og gratulasjonene lar ikke vente på seg.

Det har foreløpig ikke lykkes VG å få en kommentar fra hverken Trine Rein eller Lars Monsen.

Se Trine Reins Twittermelding om giftemålet nederst i saken.

Monsen: Syk etter flåttbitt

«Stjernekamp»-sanger

Trine Rein har den siste tiden vært aktuell i «Stjernekamp» på NRK, der hun kom på andreplass bak Maria Haukaas Mittet.

– Jeg er utrolig lettet over å ha kommet meg gjennom alle disse lørdagene. Dette føles som en arbeidsseier, både for Maria og meg – og jeg er veldig glad for å ha kommet helt til finalen, hvor jeg til og med fikk fremføre min egen låt, sa Rein til VG etter finalen.

Trine Rein: – Foreldrene mine lurte på om gudstroen var ekte

Programleder for «Stjernekamp», Kåre Magnus Bergh gjorde et nummer underveis i sesongen av at Rein manglet ring på fingeren og at Monsen burde få den på plass før «Stjernekamp» var ferdig.

«Stjernekamp» har knust «Skal vi danse» i hele høst, og nå fortsetter Rein å stjele oppmerksomheten fra danseshowet ved å kunngjøre giftemålet midt i «Skal vi danse»-semifinalen.

Seerduellen: Lars Monsen vant TV-titterne

«KOLLEGAER»: Her er paret på showet «Vilt & Vakkert». Foto: Frode Hansen , VG

Superpar

Lars Monsen er utdannet allmennlærer i grunnskolen, og arbeidet som lærer i to år før han ble eventyrer på heltid i 1991. Siden har han gitt ut 18 bøker og tilbragt mer enn 4000 netter i sovepose, ifølge hans hjemmeside.

Trine Rein har siden 1980-tallet hatt fokus på sangkarrieren. I 1993 slapp hun sitt første soloalbum, «Finders, Keepers».

Rein ble også populær i Japan, hvor nesten to tredeler av totalt ca. 600 000 eksemplarer av det første albumet ble solgt, ifølge Wikipedia.

Paret har vært på felles foredrags/motivasjonsturné, samt gitt ut en låt sammen.

– Han har støttet meg på alle måter, inspirert meg og kjeftet på meg. Han har vel gitt meg et spark i baken. Da vi traff hverandre hadde jeg ikke gitt ut et album på ti år, forklarer Rein i et intervju med VG i 2012.

– Jeg har lært mye av Lars. Selv om jeg likte naturen mye før jeg traff ham, så opplever man mer når man er ute lenge, fortsetter sangerinnen.

Les også

Mer om

  1. Medier

Flere artikler

  1. Trine Rein dukket opp i brudekjole på sin egen bursdag

  2. «Hver gang vi møtes»: Dette mener VGs anmelder om alle låtene

  3. VG anmeldte «Hver gang vi møtes»: – Fint og rørende

  4. Rein knockout for Maria

  5. Knut Erik Østgård ute av «Stjernekamp»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder