PÅ SAMME LÅT: Superstjerne Jennifer Lopez og Tom Stræte Lagergren er begge med på låten «Try Me» til Jason Derulo. Foto:AFP/ TRULS MELBYE,

Norske Matoma jobber med J-Lo

På Jason Derulos nye plate finner man låten «Try Me» med Jennifer Lopez som gjesteartist. Norske Tom Stræte Lagergren (23), bedre kjent som Matoma, har produsert låten.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Tom Sætre Lagergren fikk en rakettstart på karrieren gjennom musikknettstedet Soundcloud, og siden han la ut sin første remikslåt der, har det gått fort oppover for mannen fra Flisa: Han har fått platina i Norge for låten «Old Thing Back» og spilt flere utsolgte konserter i USA.

Den nyeste fjæren i hatten for 23-åringen er at han bidrar med en låt på Jason Derulos kommende album «Everything is 4» – hvor selveste Jennifer Lopez er gjestevokalist.

Det melder han selv på Instagram:

Facebook skriver Lagergren:

«Det er ikke hver dag en gutt fra Flisa kan si at han har vært i studio i Los Angeles og gjort en original låt sammen med Jason Derulo og Jennifer Lopez! Gleder meg til å vise dere låta da den slippes på hans album 2. Juni: D».

Det var 730.no som først melde om det musikalske samarbeidet.

For tiden ligger Matoma på en 4. plass på VG-lista med låten «Old Thing Back».

I mars hadde Matoma over 36 millioner avspillinger på Soundcloud, og var på den tiden verdens mest delte artist på Spotify. VGTV fulgte Matoma til Canada på hans aller første utenlandsturné:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder