MOR OG SØNN: Madonna synes det er greit at barna tester ut narkotika, så lenge de viser måtehold hele veien. Her er stjernen avbildet under årets Grammy Awards, hvor hun hadde med seg sin yngste sønn, ni år gamle David. Foto:Danny Moloshok,Reuters

Madonnas barn får prøve narkotika

...men popstjernen er selv ingen fan av dopbruk

Hvis barna til Madonna får lyst til å utforske narkotiske stoffer, har de mammas godkjennelse i ryggen.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Madonna lot seg nylig intervjue av britiske Jonathan Ross, hvis talkshow er veldig populært i Storbritannia. Seerne får ikke se intervjuet i sin helhet før om to uker, men ifølge The Mirror er narkotika et av temaene som bringes på bane. Sangstjernen innrømmer at hun har flørtet med flere stoffer i løpet av karrieren, uten at dette ga mersmak: En drink er heller å foretrekke, sier hun.
– Jeg er ingen fan av narkotika. De få gangen jeg har prøvd det, for mange år siden, likte jeg det ikke. Det var ikke noe for meg, forteller Madonna til Jonathan Ross.
Men dersom barna hennes blir fristet til å prøve narkotiske stoffer, skal hun ikke hindre dem i det – nettopp fordi hun selv har ruset seg tidligere.
– Jeg kommer ikke til å si «ikke gjør det», for det er bare absurd. Og det er heller ikke rettferdig, sier Madonna.

NÆRT FORHOLD: Madonna og datteren Lourdes kommer godt overens, og de er ofte å se sammen på den røde løperen. Dette bildet ble tatt i 2010, da Lourdes var 14 år gammel. Foto:Evan Agostini,Ap

56-åringen har fire barn, men foreløpig er det bare 18 år gamle Lourdes som har forlatt redet – hun har nettopp begynt å studere musikkteater. Mamma Madonna forteller at hun råder datteren til å ta fornuftige beslutninger, og uhemmet bruk av rusmidler blir neppe aktuelt: Dersom Lourdes vil prøve narkotika, må hun vise måtehold, sier hun.
– Og hun må prøve å ikke blande det med alkohol, forklarer Madonna.
Under Brit Awards tidligere denne uken fikk superstjernen mye oppmerksomhet da hun fremførte låten «Living For Love»: Plutselig ramlet Madonna baklengs ned en trapp midt under showet. «You fired a shot in my heart. Took me to heaven and let me fall down», heter det i «Living For Love» – og det var jo nettopp det som skjedde under Brit Awards.
– Jeg skal aldri skrive slike tekster igjen! Universet prøvde vel å gi meg en lekse, flirte Madonna da Jonathan Ross stilte spørsmålstegn ved hendelsen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder