BLOMMER OVER: Alexander Rybak er fortsatt en helt vanlig gutt - i et helt vanlig hjem. Her fra mamma Natalia og pappa Igors stue på Nesordden. Foto: Pål Mellbye/Akershus Amtstidende
BLOMMER OVER: Alexander Rybak er fortsatt en helt vanlig gutt - i et helt vanlig hjem. Her fra mamma Natalia og pappa Igors stue på Nesordden. Foto: Pål Mellbye/Akershus Amtstidende

MGP-Alexander bader i blomster

Får fanpost fra hele Europa

MUSIKK

Alexander Rybaks (22) foreldre bader fortsatt i blomster og gaver etter at sønnen stakk av med seieren i Melodi Grand Prix.

Publisert:

Interessen rundt fiolinisten har tatt helt av etter GP-seieren med sangen «Fairytale».

- Det er stort at folk går så langt som å skrive lange brev til meg, sier han til Akershus Amtstidende, og viser frem et fanbrev fra Tyskland. Han forteller at alle brevene blir lest og besvart - så lenge det lar seg gjøre.

Ettertraktet

Foreldrene Igor og Natalia Rybak må nemlig hente bunker med brev og gaver i postkassen hver eneste dag hjemme på Nesodden. Også mobilen hans er blitt fylt opp med tekstmeldinger etter den overlegne GP-seieren på nærmere 750.000 stemmer.

- Det var kommet over 1500 meldinger. Jeg måtte med veldig tungt hjerte slette alle meldingene som lå der etter finalekvelden - rundt 500, sier han til lokalavisen.

LES OGSÅ:Alexanders hviterussiske bestemor: - Min lille engelLES OGSÅ: - MGP-Alexander verdt millioner for Norge

Hemmelig nummer

Derfor har han nå skaffet seg en ny mobil, og skaffet seg hemmelig telefonnummer.

Bare dager etter den norske GP-seieren seilte Rybak opp som storfavoritt til å vinne årets Eurovision-finalen i Moskva. Men selv om 22-åringen håper å gå helt til topps, har han allerede fått oppfylt flere av sine største drømmer.

- Nå som jeg er på VG-lista blir jeg jo med på den store konserten de har på Rådhusplassen.

Det er noe jeg virkelig har drømt om, sier han til avisen.

Her kan du lese mer om