Britney forblir umyndig

(VG Nett) En domstol i Los Angeles har bestemt at Jamie Spears forblir Britneys verge på permanent basis.

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

UMYNDIG: Til tross for et bra comeback og nært forestående album, er Britney Spears fortsatt ikke frisk nok til å styre over sin egen formue, ifølge en domstol i LA. Foto: AP

Faren ble oppnevnt som verge etter det mye omtalte sammenbruddet til datteren i januar i år, og har siden den gang forvaltet Britneys formue.

Les også:Britneys far forblir verge

Formynderrollen har blitt forlenget flere ganger i løpet av året, og nå har en domstol i Los Angeles bestemt seg for at Jamie Spears skal være verge på permanent basis.

Protesterte ikke

Ifølge nyhetsbyrået AP skal Britney ikke ha protestert på avgjørelsen, som ble tatt etter en medisinsk evaluering av popstjernen.

Les også:Britney fremdeles umyndig

Domstolstalsmann Reva Goetz mener forlengelsen er både riktig og nødvendig. Selv om faren forblir verge, kan Britney søke om egen kontroll når hun ønsker.

Saksøkt

En tidligere manager av Britney Spears, forsøker å saksøke superstjernen i Florida. Eks-manageren mener han har blitt lurt for flere millioner, og ifølge nyhetsbyrået AP krever han at Britney Spears møter i vitneboksen.

Dette blir nå utsatt, ettersom Jamie Spears fortsatt er verge.

VERGE: Jamie Spears er faren til Britney. Foto: AP

Motparten i retten protesterte mot at Britney fortsatt skal være umyndiggjort. De mener at så lenge hun spiller inn plater og drar på turné, så bør hun være frisk nok til å innta vitneboksen.

Comeback

Popstjernen gjorde et glimrende «comeback» under MTV Video Music Awards i september. Britney vant alle tre prisene hun var nominert til - beste video av kvinnelig artist, årets video og beste popvideo - for «Piece Of Me»

Spears slipper albumet «Circus» på 27-årsdagen hennes 2. desember.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder