Her kapper «Dansken» VGTVs mikrofon-kabel!

RÅDHUSPLASSEN (VG Nett) Det direktesendte intervjuet med bandet Yoga Fire under konserten på Rådhusplassen fredag kveld tok mildt sagt en uventet vending.

Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Da direktesendingen til VGTV gikk mot slutten, dro Esben «Dansken» Selvig frem en machete, og kappet rett og slett av ledningen til mikrofonen.

Dermed ble det helt tyst, men ansiktene talte sitt klare språk om at Yoga Fire-gjengen syntes det hele var svært morsomt.

VGTV: Se det ville intervjuet her!

- Vi er dårlige

Yoga Fire er et band som samler de tidligere Klovner i Kamp-medlemmene Esben «Dansken» Selvig, Aslak «Alis» Hartberg og Sveinung «Dr. S» Eide, samt Jonas Forsang Moksnes, bedre kjent som «Apollo» - og sistemann som bare går under navnet «Posen»...

- Vi er skikkelig dårlige. Nå har vi akkurat vært i studio i Sverige og blitt litt bedre enn vi var, forteller Esben Selvig til VG Nett.

Og snart kommer det ferske bandet med en ny plate. Skal vi tro bandmedlemmene er det ingen grunn til å ha store forventninger.

- Det blir en middels bra plate. Vi har vært veldig dårlige lenge, og nå er vi middels dårlige, mener Selvig.

NB: VGTVs programleder Ola E. Stenberg hadde ingen anelse om at mikrofon-kabelen ville bli kappet, og hilser til alle som så sendingen og takker for at de fulgte med.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder