STJERNEPAR: Eddie Cibrian (36) og LeeAnn Rimes (26). Foto: AP og Reuters

Nå skilles også LeAnn

(VG Nett) En knapp uke etter kjæresten Eddie Cibrian søkte om skilsmisse fra kona, har også country-stjernen LeAnn sendt inn skilsmissepapirene.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
LeAnn Rimes - hjemmes

At den amerikanske sangeren nylig ble separert fra låtskriverektemannen Dean Sheremet etter syv år, er allerede kjent. Men i dag kommer nyheten om at LeAnn (27) har bestemt seg for at bruddet er endelig, og at hun skal skilles.

Skilsmissesøknaden ble sendt inn kun dager etter at LeAnns nye flamme, skuespiller Eddie Cibrian (35) søkte om skilsmisse fra sin kone gjennom åtte år.

LeAnn opplyser selv om den forestående skilsmissen på sin egen hjemmeside. Hun hevder der at hun og ektemannen er enige om å bryte.

- Nøye overveielser

«Etter nøye overveielser fra begge sider, har Deane og jeg blitt enige om å bevege oss videre og avslutte ekteskapet vårt. Denne beslutningen har blitt tatt i vennskapelige former. Vi vil forbli venner og fortsette å ha stor omsorg og beundring for hverandre», lyder det i kunngjøringen fra den millionselgende plateartisten.

Det var under innspillingen av filmen «Northern Lights» i fjor høst at de to gifte stjernene LeAnn og Eddie falt for hverandre. Ryktene om søt musikk også utenfor filmsettet hadde svirret i lang tid før de to nylig bestemte seg for å bryte med sine respektive og stå åpent fram som par.

Bitter ekskone

Mens LeAnn hevder at hun og ektemannens brudd har foregått på et vennskapelig plan, har Eddies kone ved flere anledninger gått ut i pressen med bitterhet og anklager.

Da LeAnn giftet seg i 2002, var hun bare 19 år gammel. Hun og ektemannen har ingen barn, mens Eddie har to små sønner med kona han nå har forlatt.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder