TUNGE TIDER: Selena Gomez, her på en kinopremiere i L.A. i juni. Foto: Richard Shotwell / AP

Amerikanske medier: Selena Gomez innlagt på sykehus

Selena Gomez (26) skal ha vært til nyresjekk på sykehuset da hun angivelig kollapset.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

People, TMZ, Entertainment Tonight, E! Online, CBS og en rekke andre medier har de siste par dagene rapportert om at Gomez er innlagt etter et nervøst sammenbrudd som skal ha inntruffet mens hun var på sykehuset.

Selv har hverken Gomez eller noen i hennes leir uttalt seg, men ikke navngitte kilder forklarer at 26-åringen er langt nede etter å ha gått på en ny helsesmell.

Popstjernen skal ha vært på sykehus to ganger i løpet av de siste ukene – begge ganger med altfor lave verdier av hvite blodlegemer – angivelig som følge av nyretransplantasjonen i fjor.

Panikkanfallet skal ha kommet under det siste sykehusbesøket

– Det har vært noen tøffe uker for henne, hevder kilder overfor CNN og forklarer at hun nå får støtte og omsorg fra familie og venner.

CNN skriver at Gomez nå får behandling for «ukjente helseplager».

les også

Selena Gomez åpner opp: – Jeg er ikke på Internett lenger

Nyheten om Gomez’ psykiske problemer kommer bare kort tid etter at det ble kjent at artisten valgte å trekke seg tilbake fra sosiale medier. Superstjernen er den i verden med flest følgere på Instagram – hele 144 millioner.

Fansen har spekulert på hvordan Gomez takler at ekskjæresten Justin Bieber (24) nylig forlovet seg med modellen Hailey Baldwin (21). Det ryktes også at paret allerede kan ha rukket å gifte seg i smug. Gomez’ har ikke kommentert eksens nye romanse.

les også

Selena Gomez slår tilbake mot kroppskritikk

Gomez har også tidligere vært innlagt for angst og depresjoner og flere ganger uttalt seg om det. I 2016 måtte hun avlyse et norgesbesøk på grunn av det.

Tidligere i sommer ble det også kjent at Demi Lovato, Gomez’ barndomsvenninne, ble funnet bevisstløs etter en overdose og innlagt på sykehus. Hendelsen har ført til at Gomez, som nylig flyttet vekk fra Los Angeles, er blitt fotfulgt av paparazzifotografer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder