GAMLE VENNER: Justin Bieber og Demi Lovato på MTV-fest i 2011. Foto: Christopher Polk/Getty Images/AFP

Justin Bieber om Demi Lovatos overdose: - Trodde hun var nykter

Politiet er usikre på hva popstjernen hadde fått i seg, og kommer ikke til å straffeforfølge henne. Justin Bieber er blant kjendisene som uttrykker støtte.

  • Thomas Talseth

Artikkelen er over ett år gammel

Den 25 år gamle popstjernen og skuespilleren ble sendt til sykehus tirsdag kveld norsk tid. TMZ var først ute med nyheten, og hevdet å ha kilder som kunne fortelle at Demi Lovato hadde tatt en overdose heroin – noe som senere ble benektet av andre kilder.

Bakgrunn: Demi Lovato innlagt på sykehus

The Blast har nå publisert en video hvor en fotograf har møtt Justin Bieber, og spør ham hva han synes om venninnens situasjon.

– Det er forferdelig, er det ikke? Veldig trist. Jeg trodde hun var nykter. Jeg har ikke snakket med henne, men jeg ber for henne og familien hennes, så mye er sikkert, sier Bieber.

les også

Demi Lovato sier unnskyld for dårlig spøk

Lovatos familie har tidligere takket for den massive støtten artisten har fått. De har samtidig påpekt at det har vært ukorrekte rykter mikset i nyhetsrapporteringen – uten å spesifisere hva.

FÅR STØTTE: Demi Lovato. Foto: Danny Moloshok / REUTERS

Flere amerikanske medier rapporterer at Los Angeles-politiet ikke vil straffeforfølge Lovato. De skal ha funnet doprelatert utstyr i hennes hjem, men skal ikke ha funnet tilstrekkelig med substanser til å kunne fastslå hva som eventuelt ble inntatt.

Politiet har også understreket at det var en medisinsk utrykning, ikke en kriminalsak.

Avlyste nylig: Demi Lovato «veldig, veldig syk»

TMZ melder at Lovato holdt fest i Hollywood-hjemmet sitt, men at kun et fåtall gjester var igjen da politiet dukket opp. Disse gjestene skal ikke ha gitt noe informasjon om hva hun hadde fått i seg.

Lovato skal heller ikke ha vært samarbeidsvillig på dette punktet, ifølge The Blast, som skriver at hun mistet bevisstheten først en stund etter ambulansens ankomst.

Samme nettsted rapporterer at flere kilder sier at en sykepleier ved sykehuset har loggført at Lovato har brukt metamfetamin i forkant av innleggelsen, uten at det fremgår hvor mye eller hvor lenge.

BER FOR LOVATO: Justin Bieber, her sammen med sin ferske forlovede, Hailey Baldwin. Foto: Alessio Botticelli / GETTY IMAGES

Us Weekly skriver at Lovatos rom på sykehuset voktes av sikkerhetsvakter, og at kun personer godkjent av popstjernens mor Dianna De La Garza slipper inn.

Konsertanmeldelse: Demi Lovato i Oslo Spektrum: «Klin kokos»

Demi Lovato får ikke bare enorm støtte på sosiale medier; tirsdagens episode har også sparket liv i interessen for singelen «Sober», som hun slapp for en måned siden. I låten forteller hun at hun ikke greier å holde seg rusfri lenger.

Sangen fikk en beskjeden mottagelse til Lovato-låt å være, og nådde 58. plass på den offisielle amerikanske hitlisten.

les også

Justin Bieber bekrefter forlovelsen: – Hailey, jeg er så forelsket!

I løpet av det siste døgnet har den imidlertid sust oppover den amerikanske iTunes-listen, hvor den i skrivende stund ligger på tredjeplass.

Det er forøvrig bare noen uker siden Lovato brøt med sin personlige veileder – «life coach» Mike Bayer, som skal ha vært en nøkkelperson for hennes avhold i flere år.

Les også

Mer om

  1. Justin Bieber
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Fansen raser mot Demi Lovatos danser etter overdose

  2. Amerikanske medier: Demi Lovato innlagt på sykehus

  3. Demi Lovato med rusfri nyttårsfeiring: – Tar aldri en dag for gitt igjen

  4. Demi Lovato (25) fortsatt på sykehus etter trolig overdose

  5. Amerikanske medier: Selena Gomez innlagt på sykehus

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder