TO BLIR TRE: Chrissy Teigen, som har norske aner, og John Legend venter en familieforøkelse neste år. Foto: Jordan Strauss , Ap

Kjendispar venter endelig barn

Etter å ha slitt i flere år, er John Legend (36) og Chrissy Teigen (29) endelig gravide.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

I september, under sin første dag som vert for programmet FABLife, snakket den norskættede modellen om at hun og musikerektemannen har slitt med å bli gravide.

– Helt ærlig, så sliter jeg og John. Vi ville hatt barn for fem, seks år siden hvis det hadde skjedd. Men gud, det har vært litt av en prosess!, sa Teigen ifølge Vanity Fair, før hun fortalte at paret har vært hos flere fertilitetsleger gjennom årene.

– Så hver gang noen spør meg om jeg skal ha barn, tenker jeg: «En dag kommer du til å spørre feil jente, en som sliter, og det kommer til å være tøft for henne. Og jeg hater det. Så, jeg hater det. Slutt å spørre, sa hun.

Nå kan folk slutte å spørre, for i går kunne imidlertid paret gledelig fortelle at det var verdt det, for nå venter de sitt første barn.

VG+: Stjernemodellen som liker bråk (krever innlogging)

Babynyheten annonserte de på Instagram.

«John og jeg er så glade for at vi kan annonsere at vi er gravide :) Som mange av dere vet, har vi forsøkt en stund nå. Det har ikke vært lett, men vi fortsatte å forsøke fordi vi ikke kan vente medå få vårt første barn, og familieforøkelse. Vi er så glade for at det endelig skjer. Takk for all kjærlighet og alle lykkeønskninger. Jeg gleder meg til at alle skal ta på magen! Xx»

Så du denne? Chrissy Teigen utfordrer Bieber til rumpe-duell

Legend ble først kjent som artist da han spilte piano på Lauryn Hills «Everything is Everything» i 1998. Debutalbum kom to år senere, og het «John Stephens». Han har senere gjort seg kjent i musikkverdenen med låter som «All of Me», «Tonight (Best You Ever Had)» og «Ordinary People». Han var sist aktuell med albumet «Love In The Future» i 2013. I fjor høst spilte han i Oslo Spektrum.

VG+: John Legends norske opptur (krever innlogging)

Norskættede Chrissy Teigen har gjort seg bemerket som modell, og hadde sin debut i Sports Illustrated i 2010. Teigen har i tillegg til modelljobbingen, hatt flere opptredener i TV-serier. I år har hun vært programleder med LL Cool J i Spike's «Lip Sync Battle», hvor kjendiser konkurrerer om hvem som kan mime best til ulike låter.

Så du denne? 2014: Året da baken var saken

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Chrissy Teigen og John Legend blir foreldre igjen

  2. Kygo + John Legend= sant

  3. John Legend og Chrissy Teigen har fått baby – og en ny Kygo-låt

  4. Chrissy Teigen valgte sjokkrosa i Oslo

  5. Chrissy Teigen røpet kjønnet på babyen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder