GULLSTRUPE: Celine Dion, her i Montreal i fjor, har solgt flere hundre millioner plater på verdensbasis. Foto:Ryan Remiorz,Ap

Celine Dion tilbake til Vegas

Ett år etter at hun avlyste alle show på ubestemt tid, er Celine Dion (46) klar for å innta Las Vegas igjen.

Artikkelen er over fem år gammel

Popdronningen satte karrieren på vent i fjor sommer for å ta seg av sin kreftsyke ektemann, René Angelil (73). Han hadde da vært gjennom en operasjon for strupekreft et halvt år tidligere og slet fortsatt med sykdommen.

Hvordan ektemannens helsesituasjon er nå, er ikke kjent, men Dion er i hvert fall klar for en ny runde med konserter i Caesars Palace Colosseum i spillebyen. Startskuddet for comebacket går i august, skriver amerikanske People.

PAR: Celine Dion og Rene Angelil giftet seg i 1994. De har tre barn sammen. Foto:John Macdougall,Afp

– Dette er veldig følelsesladet for meg, og jeg forventer at følelsene vil bli enda sterkere etter hvert som jeg nærmer meg datoen, sier popstjernen til bladet.

Lover glad musikk

46-åringen beskriver det forestående gjensynet med fansen som «rørende».

– Hver kveld er det et nytt show. Jeg lover høye, glade toner, sier hun.

Det var med stor fortvilelse Dion valgte å skrinlegge alle show på ubestemt tid i fjor for å konsentrere seg om familie og privatliv. Hun hadde selv slitt med helsen og stemmen i noen uker. I pressemeldingen som ble sendt ut, opplyste sangeren om at de gjennomgikk en svært stressende periode.

Ny manager

Angelil har i alle år fungert som konas manager. Nå har han imidlertid blitt erstattet av Aldo Giampaolo. Dion og Angelil har en sønn på 14 år og tvillinggutter på fire.

Det var i mars 2011 at Dion sa ja til en ny treårsavtale i Las Vegas – to år etter at hun rundet av den første femårsperioden. Hvor mye Celine fikk for å forplikte seg til tre nye år, har aldri blitt opplyst. Treårsavtalen som ble inngått i 2003 og som senere ble utvidet til fem år, lød angivelig på 900 millioner kroner.

Caesars Palace Colosseum ble bygget spesielt for å huse Dion og hennes show. Siden har også flere andre store stjerner opptrådt der, blant andre Britney Spears, Elton John, Shania Twain og Mariah Carey.

Se bilder fra avskjeden i 2007

Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder