Rasende Morrissey forlot scenen i Oslo

(VG Nett) Poplegenden Morrissey likte dårlig å få en øl kastet på seg under konserten i Oslo i går.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Direkter Vergleich aktueller deutscher Lotterien | Its Morrisseys WorldMorrissey-solo

Den tidligere The Smiths-vokalisten er for tiden på en lang turné i forbindelse med albumet «Years of Refusal». I går var turen kommet til Oslo og et utsolgt Sentrum Scene.

Morrissey startet showet med The Smiths-klassikeren «This Charming Man» og spilte deretter flere låter fra sin lange solokarriere. Men da turen var kommet til en annen The Smiths-klassiker, «Girlfriend in a Coma» startet trøbbelet.

En publikummer kastet et ølglass som traff poplegenden på armen. Morrissey ba bandet slutte å spille, og beordret personalet på Sentrum Scene om å slå på lyset.

Irritert

FORLOT SCENEN I OSLO: Morrissey (50) her under en konsert i California tidligere i år. Foto: AP

En tydelig irritert Morrissey henvendte seg så til publikum.
- Skal vi gå? Vil dere at vi skal gå? Hvem kastet det? Skulle vi ikke ha kommet til Oslo? Dette har aldri skjedd før, så kommer jeg til Norge; pang! sa han fra scenen og fortsatte:

- Vet dere hvem som kastet det? Vil dere slå inn trynet på dem?
Morrissey samlet deretter bandmedlemmene Boz Boorer og Jesse Tobias for et lite møte på scenen, før hovedpersonen selv ba publikum om å kvitte seg med vedkommende som kastet ølglasset.

Så forlot hele gjengen scenen og mange i publikum trodde konserten var over. En mannsperson, antakelig ølkasteren, ble dradd mot scenekanten mens publikum buet.

Et par minutter senere var imidlertid Morrissey og bandet tilbake på scenen, hvor de fortsatte med en for anledningen passende låt: «How Can Anybody Possibly Know How I Feel».

- Superflaut

- Dette er bare superflaut og pinlig. Det er helt forkastelig at én person skal sette 1750 menneskers gode opplevelse i fare. Jeg vil bare berømme Morrissey for å ha kommet tilbake på scenen, han kunne ha avsluttet der og da, sier Peer Osmundsvaag fra arrangøren Atomic Agency til VG Nett.

Han håper ikke Morrissey vil droppe å komme tilbake til Norge ved en senere anledning på grunn av opptrinnet på Sentrum scene.

- Han er en fantastisk artist, som leverte en fantastisk konsert, så han vil vi gjerne ha tilbake, sier han.

Det har ikke lykkes VG Nett å komme i kontakt med noen fra Morrisseys plateseskap i Norge.

Morrisseys exit fra scenen er ikke den første under denne turneen. En konsert i California tidligere i år ble avbrutt da Morrissey - kjent som vegetarianer - luktet grillet kjøtt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder