Bodyguard drept på videoinnspilling med Busta Rhymes

(VG Nett) Politiet innkaller Busta Rhymes (33) til vitneavhør etter at livvakten hans (29) ble skutt og drept på videosettet søndag.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

RAPPER: Busta Rhymes har rappet innholdet i sin nye musikkvideo fra filmen Mr. og Mrs. Smith. Foto: Reuters

Israel Ramirez (29) ble drept utenfor en lagerbygning i New York, hvor stjernerapperen holdt på med innspillingen av en ny musikkkvideo - «Touch It».

Skutt i brystet

Bodyguarden, som er trebarnsfar, hadde ansvaret for å passe på Rhymes' eiendeler, deriblant en eksklusiv smykkesamling. Han skal ha blitt drept av ett skudd mot brystet, skriver BBC.

Det er uklart hva som skjedde, men politiet skal ha beslaglagt en bil som også skal ha blitt skutt på. Totalt skal det ha blitt avfyrt minst åtte skudd.

Krangling

Forut for skytingen skal det ha vært høylytt krangling inne i lagerbygget, og naboer skal ha klaget til politiet på grunn av bråket.

Flere stjerner

Missy Elliot og Mary J Blige var blant de 500 som hadde samlet seg til innspilling. 50 Cent og medlemmer av G-Unit skal også ha vært med på innspillingen, men det er uklart om de var til stede under skytedramaet.

Ifølge nyhetsbyrået AP vil Rhymes, som opprinnelig heter Trevor Smith, nå bli kalt inn til vitneavhør. Sammen med et stort antall andre potensielle vitner skal rapperen ha forlatt åstedet før politiet kom.

Politiet vil søke om rettens tillatelse til å beslaglegge videopptakene fra inne i bygningen, skriver nyhetsbyrået.

Rhymes' talsperson har så langt ikke ønsket å kommentere hendelsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder