TIL NORGE: Oscar «Olly» Molander, Oscar Enestad, Omar Rudberg og Felix Sandman i The Fooo Conspiracy er klare for VG-lista på Rådhusplassen. Foto:Mike Coppola,Afp

The Fooo Conspiracy til Rådhusplassen!

Det blir både norsk og svensk boyband-bonanza på Rådhusplassen 20. juni.

 • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Boybandene er tilbake. One Direction og 5 Seconds of Summer har ledet vei for mindre band, og nå er to av dem klare for VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen. Fra tidligere er bergensguttene The Main Level bekreftet – og nå kan vi også avsløre at svenske The Fooo Conspiracy kommer!

Oscar «Olly» Molander (17), Oscar Enestad (17), Omar Rudberg (16) og Felix Sandman (16) utgjør bandet som siden 2012 har sjarmert unge piker med låter som «The Link Up», «Build a Girl» og «King of the Radio».

NORWAAAAAAY WE'RE COMING FOR YAAAAA!!! VG-lista in Oslo at Rådhussplassen, June 20th!!!! SEE YOU THERE?! TUUUURN UP NORSKE FINE JENTER ❤️❤️❤️❤️ #FoooToNorway

Allerede onsdag kveld begynte guttene å friste norske fans med en god nyhet. På kun ett minutt var Twitter-meldingen blitt favorittmerket 500 ganger, og retweetet 160 ganger. Nå kan vi videreformidle nyheten - de skal sammen med Jaa9 & OnklP, The Main Level og mange fler stå på scenen på Rådhusplassen 20. juni.

De har åpnet for Justin Bieber, og skal i juni varme opp for One Direction i Stockholm – og er dermed ikke ukjente. På Spotify har låtene deres blitt spilt av drøye ti millioner ganger, og YouTube er det enda mer. Deres siste singel «Roller Coaster» er i skrivende stund sett over en halv million ganger. I fjor slapp de fullengde-debutalbumet «Off the Grid».

Men før de gjør mye annet tar de altså turen innom Norge og VG-lista-showet på Rådhusplassen.

Eventsjef i VG, Thomas Christiansen, er svært fornøyd med bookingen.

– VG-lista har svært engasjerte tilhengere på sosiale medier. Enormt mange av dem har ønsket seg The Fooo Conspiracy til Norge. Vi er veldig glade for å kunne oppfylle ønsket, og ser frem til glede, hyling og tårer når gutta entrer scenen på Rådhusplassen 20. Juni.

HER er en oversikt over alle som kommer!

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza – for å nevne noen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

Et godt tips vil være å følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt å følge P3 på Instagram.

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 10.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Startskuddet går lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

Mer om

 1. VG-Lista Topp 20
 2. VG-lista

Flere artikler

 1. Disse kommer til VG-lista 2015

 2. Nye tilskudd til VG-lista

 3. Eurovision-vinner til VG-lista

 4. Dame-trio på VG-lista Topp 20

 5. Idol-Jesper, Sandra Lyng og Kvammen til VG-lista

Fra andre aviser

 1. Bergensk boyband inntar Festplassen

  Bergens Tidende
 2. Jentene digger Bergens første boyband-suksess

  Bergens Tidende
 3. Kristiansand kan få VG-lista-konsert

  Fædrelandsvennen
 4. VG-lista lager fest på Festplassen

  Bergens Tidende
 5. Eric (18) fra Søm er nytt medlem i populært boyband

  Fædrelandsvennen
 6. Fjortisjentenes store kveld

  Bergens Tidende

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no