Nicki Minaj i hardt vær etter musikkvideo - igjen

Rapperen Nicki Minaj (31) får igjen fansen til å rase etter enda en drøy musikkvideo.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I sommer fikk Minajs musikkvideo til låten «Anaconda» sosiale medier til å renne over, og nå beskyldes hun for å åpenlyst bruke nazisitiske bilder, og for å hylle Hitler i musikkvideoen til hennes siste singel, «Only», med Drake, Chris Brown og Lil Wayne.

I den animerte videoen spiller Minaj en diktator som sitter på en trone foran uniformerte soldater, og videoen, som er tydelig inspirert av de svarte og hvite Nazi-propaganda filmene. En hær av soldater bærer røde armbånd minner om de som ble bært av nazistene, mens store røde flagg med Young Money-logoen, ligner på en hakekors.

KRITISK: Redaktør i 730.no, Gisle Stokland, mener at Minaj burde forklare og beklage videoen. Foto:,PRIVAT

Flere reagerer nå på videoen, blant dem er redaktør for underholdningsnettstedet 730.no, Gisle Stokland.

– Det er pussig at Nicki kjører disse referansene i videoen. Makan til tøv. Jeg skjønner ikke hva det har å gjøre hverken med henne eller låten, og hun bør komme med en slags forklaring og ikke minst unnskyldning, mener Stokland.

Hva tenker du om videoen? Synes du den er for drøy? Si din mening i kommentarfeltet!

Videoen falt heller ikke i god jord hos fansen. Flere har tydd til sosiale medier for å uttrykke hva de syntes om videoen - noen mener til og med videoen burde fjernes.

«Vær så snill, slett «Only»-videoen og be om unnskyldning for nazi referansene er du snill», skriver en bruker på Twitter.

https://twitter.com/diemunguia1500/statuses/530955711526993920

«Hva faen? ... Hvorfor laget Nicki Minaj en nazi-inspirert video?», skriver en annen.

«Så akkurat Nicki Minajs video for «Only You» og alt jeg kan si er PROBLEMATISK», skriver en annen.

«Jeg <3 deg. Men å lage en video med nazi-tema, med deg selv som en sexy Hitler og initialene som et hakekors? Respektløst :(», skriver en tredje.

I skrivende stund har videoen blitt sett over fem millioner ganger på rapperens YouTube-kanaler.

Nicki Minaj var i går kveld vert under MTV EMA i Glasgow, rapperen premierte en ny sang, «Bed of Lies» og skiftet antrekk hele ti ganger i løpet av kvelden.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder