TRØSTET FAN: Taylor Swift svarte en jente som hadde en tung morsdag etter å ha mistet moren sin i fjor. Foto:Danny Moloshok,Reuters

Taylor Swift skrev melding til sørgende fan

I går var det morsdag i USA, og i den anledning skrev Taylor Swift (25) en melding til en jente som sørget sin mor som døde i fjor.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Jenta, som heter Kaileen, skrev en melding på Tumblr-siden sin adressert til «Blank Space»-sangeren, hvor hun uttrykte hvor trist morsdag var etter at hun mistet moren sin året før.

Kaileen skrev om hvordan det var å miste sin «beste venn», og hvordan dødsfallet etterlot seg «et hull i hjertet hennes», som heldigvis kunne fylles med Swifts musikk og positivitet, og hun skrev:

«På grunn av deg, kom jeg meg gjennom noe som var det vanskeligste jeg har opplevd. I dag kommer til å bli nok en vanskelig dag, men jeg vet at jeg med deg ved min side kan komme meg gjennom alt.»

Ikke rettferdig

Den 25 år gamle artisten ble tydelig rørt av meldingen, og hun valgte å svare på samme nettside.

«Kaileen - jeg elsker deg så mye og jeg kan ikke forestille meg hva du føler i dag. Du har gått gjennom min største frykt. Jeg er så lei meg for at du ikke kan tilbringe dagen med henne. Det er ikke rettferdig, og det er ingen grunn for at du skal synes det er ok. Ingen burde forvente at du føler deg normal i dag.»

Hun fortsetter:

«Jeg beundrer og respekterer din evne til å legge frem en så glad og søt disposisjon når du har vært gjennom noe så mørkt og tragisk så nylig. Jeg ville aldri gjettet det av holdningen gjennom innleggene dine. Jeg ville aldri ha visst det dersom du ikke hadde fortalt meg det. Sender deg en stor klem i dag».

Swifts rørende melding kommer en måned etter at hun selv annonsert at hennes mor, Andrea Finlay, har fått kreft. «Shake It Off»-sangeren og hennes familie har tenkt til å holde hennes mors helsetilstand og behandlingsplan privat, men de ønsket å fortelle om diagnosen slik at flere kunne be sine foreldre om å teste seg.

«Jeg håper og ber om at dere aldri vil få en beskjed som det vi har fått», skrev artisten da.

VG+:Med appetitt på suksess og kjendiskjærester (krever innlogging) (krever innlogging)

PÅ STORE SCENER: Taylor Swift har gjort stor suksess de siste årene, og reiser for tiden rundt på turné med hennes siste album «1989». Her fra et show i Tokyo i begynnelsen av mai. Foto:Jun Sato,Afp

Historisk Swift

Selv om Swift på slutten av fjoråret fikk en dårlig nyhet, har hun også opplevd oppturer. I april kunne de fleste aviser og nettsider trykke bilder av 25-åringen med sin siste flamme, kjendis-DJ Calvin Harris (31).

2014 var et eventyrlig år, musikkmessig, for Swift. I slutten av november presterte hun det ingen annen kvinne har gjort før henne, nemlig å vippe sin egen nummer én-hit «Shake It Off» i USA ned fra toppen med en ny låt («Blank Space»). Like før hadde hun passert en annen milepæl med USAs høyeste ukesalg på 12 år.

Karriereoppturen til tross – det har også stormet rundt Swift i kjølvannet av hennes omstridte beslutning om å fjerne all musikken sin fra strømmetjenestene, deriblant Spotify.

I desember kåret VG Swifts «1989» til årets beste internasjonale album – se hele kåringen her.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder