Will.i.am: - Michael ble en god venn

QUARTFESTIVALEN (VG Nett) Will.i.am forteller at Michael Jackson var superglad da han snakket med ham sist.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- Jeg ringte for å gratulere ham med at billettene til konsertene i London ble solgt ut så raskt. Han virket superglad og sa det var fantastisk, fantastisk sier Will.i.am og etterligner Michael Jacksons stemme.

Frontfiguren i The Black Eyed Peas er sannsynligvis den mannen som har jobbet tettest på og mest med Michael Jackson de siste årene. I forbindelse med «Thrillers» 25-års jubileum var det Will.i.am som ble hyret inn til å produsere remiksene. Han bidro også med låtene «P. Y. T (Pretty Young Thing)» og «The girl 2008».

VGTV:Se det sterke intervjuet med Will.i.am.

Tydelig rørt

I ettertid har han vært i studio med Jackson flere ganger. Hva som skjer med det materialet som er spilt inn er imidlertid uklart.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Det er Michael som hadde vokalinnspillingene og jeg har melodiene, men jeg vet ikke, sier Will.i.am.

Det er en tydelig rørt artist som snakker om tapet av Michael Jackson. Samarbeidet dem imellom utviklet seg til et vennskap som Will.i.am sier han vil verdsette resten av livet.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få muligheten til å jobbe med Michael Jackson. Jeg hadde håpet å få se han live, og nå har jeg jobbet med han, Michael har hilst på moren min, han har vært hjemme hos meg. Michael ble en god venn. Det er en drøm jeg ikke hadde våget å drømme en gang, forteller han.

Mister begravelsen

Beskjeden om popkongens død fikk Will.i.am og resten av bandkollegene mens de var på en nattklubb i Paris.

- Først kom det en melding. Så ti andre fra forskjellige mennesker, og jeg kunne ikke tro det. Det var sjokkerende, forteller han.

På grunn av turnéen til The Black Eyed Peas vil ikke Will.i.am få muligheten til å være med i begravelsen til Michael Jackson.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder