VIDEOKLARE: Grand Island spilte inn musikkvideo på festival. (f.v.) Pål Gustavsen, Espen Gustavsen, Jon Iver Helgaker, Inge Brodersen og Nils Brodersen. Foto: Thomas Nilsson

Se premieren på Grand Islands nye musikkvideo: Fra Aksel Hennie til country-festival i Seljord

(VG Nett) Hvis du var på countyr-festivalen i Seljord i 2006 er det en stor sjanse for at du er med i Grand Islands nye musikkvideo.

  • Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Country Music Festival Vinstra - offisiell hjemmesideGrand Island

Grand Island var så heldige å få med Aksel Hennie på laget da de i 2006 spilte inn sin første musikkvideo. Når bandet nå er klare med sin første singel fra andrealbumet, er det imidlertid noe helt annet enn kjendis-regissør som står i fokus på videofronten.

Videoen til låten «Wish It Was Summer Always» er nemlig spilt inn på country-festivalen i Seljord.

SE PREMIEREN PÅ VIDEOEN HER!(ekstern link)

- Egentlig var det bare en god venn som skulle teste et nytt kamera han hadde kjøpt, og så befant han seg i Seljord og tok masse film fra festivalen. Da vi så det syntes vi at han hadde fått med seg så mange morsomme og kule ting, sier vokalist og gitarist Espen Gustavsen til VG Nett.

- Vi klippet det sammen for moro skyld, men fant ut at det var en veldig god idé for en musikkvideo. Det er rørende og ekte i og med at det ikke er noe skuespill i videoen, men bare fine folk som gjør trivelige ting, fortsetter han.

- Feelgood

Ikke alle som er med i videoen er like edrue, og Grand Island-gutta vektlegger at dette ikke er noe forsøk på å gjøre narr av noen.

Sjekk Grand Island på MySpace!

- Når man er et byband og filmer i landlige omgivelser, kan det fort bli en litt ovenfra-og-ned-holdning. Men det er overhodet ikke det vi vil, dette er gjort med kjærlighet fra vår side. Og selv om utseende kan se litt ut som en dogme-film, har vi ikke en Von Triersk menneskefiendtlighet, vi er proppfulle av kjærlighet, sier Gustavsen.

- Vi har fått godkjenning av festivalen, og det er fortsatt veldig feelgood - ingen dummer seg ut i videoen. Forhåpentligvis er de involverte også enige i det, legger keyboardist Jon Iver Helgaker til.

Grand Islands andrealbum «Boys & Brutes» slippes 11.april.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder