I HARDT VÆR: Justin Bieber må tilbake til Sør-Amerika og svare for seg. Foto:,AP

Bieber til avhør i Argentina

Justin Bieber (20) må tilbake til Argentina for å avhøres etter at livvaktene til artisten skal ha gått løs på en fotograf.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Popidolet har fått 60 dager på å komme seg til Argentina for å avhøres etter at det i november i fjor ble bråk mellom hans livvakter og en fotograf utenfor en klubb i Buenos Aires. Fotografen anklager Bieber for å ha sendt livvaktene sine på ham, skriver TMZ.

Blir han funnet skyldig i anklagene kan han få en dom på ett års fengsel.

Det var under turneen i Sør-Amerika at Bieber besøkte Argentina, og det var ikke den eneste hendelsen 20-åringen fikk pepper for.

Under det samme besøket i Buenos Aires ble et argentinsk flagg kastet opp på scenen under en konsert, og Bieber valgte å bruke mikrofonstativet for å fjerne flagget. I stedet for å ta flaggene opp og gi en hyllest til landet han holder konsert i, valgte Justin Bieber å «feie» det vekk med mikrofonstativets fot.

VG+:Justin Biebers skandaleår(krever innlogging)

I etterkant av showet blir han anklaget for å ha vanæret det argentinske flagget.

Han avsluttet også et show i den argentinske hovedstaden etter kun en drøy halvtime etter at han var blitt matforgiftet. Flere reagerte, og ønsket pengene sine tilbake.

Disse episodene er bare de siste i en lang rekke uheldige medieoppslag fra Biebers Sør-Amerika-besøk. I Brasil skal han ha utført ulovlig tagging.

Bieber har det siste året blitt viet mye spalteplass i mediene etter fyllekjøring i Miami, egg-kasting på naboens hus, krangelen med Orlando Bloom og en ATV-ulykke.

Beklaget vits

Bieber har ikke kommentert de fleste medieoppslagene rundt ham, men etter det dukket opp en fem år gammel video hvor 20-åringen forteller en rasistisk vits, ba han om unnskyldning i en uttalelse.

Kilder som TMZ snakket med sa at Bieber var «frustrert og lei seg» over at videoen har blitt offentliggjort, og at han vil kommentere den. Senere den samme kvelden ble hans kommentar offentliggjort gjennom en uttalelse til Hollywood Reporter. Her sa Bieber at han er svært lei seg for at han har såret mange med vitsen sin.

– Som barn visste jeg ikke hvilken kraft som ligger i enkelte ord, og at de kan såre. Jeg trodde det var greit å gjenta slike ord, og innså ikke at jeg ved å gjøre det bidro til at sjikaneringen fortsatte, sa Bieber den gang.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder