POPULÆR: «Alle» vil ha Justin Bieber, ser det ut til – og nå får norske fans sitt. Foto: AFP Foto: ,

Bekrefter: Justin Bieber kommer til Norge

Ja, det blir høytidsstemning for norske «beliebers» i høst.

  • Angelica Hagen
  • Thomas Talseth
  • Stein Østbø

Artikkelen er over fire år gammel

Det var tirsdag at NRK først meldte at Justin Bieber (21) angivelig skal spille i Norge i løpet av høsten.

Nå bekrefter TV 2 og Universal Music dette i en pressemelding. Han kommer til Oslo 29. oktober for å opptre i en «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial».

Presseansvarlig for Senkveld, Anne Martha Leidland, opplyser til VG at i tillegg til besøket hos Thomas og Harald, blir det sendt et opptak av Justin Biebers minikonsert i Chateau Neuf – der TV-innspillingen også vil finne sted – på TV 2 ved en senere anledning.

Vi synes det er utrolig gøy at en av verdens største artister tar turen innom Norge for å besøke Senkveld! Dette gleder vi oss skikkelig til, både til å høre ham spille og til å bli bedre kjent med ham, sier programleder Thomas Numme i pressmeldingen.

– Ja, og vi tror det kan bli litt oppstyr når han kommer, så vi har investert i splitter nye, støydempende hodetelefoner, sier makker Harald Rønneberg.

SPILLEKLAR: Justin Bieber. Foto: AFP Foto: ,

Les også: Justin Bieber-fansen raser

Det blir plass til ca. 950 tilskuere på Chateau Neuf-konserten, hvor Bieber ifølge Universal skal spille fem-seks låter.

– Alle låtene skal vises på TV. Billettene blir kun å få via konkurranser som starter nå, og blir delt ut i løpet av de neste ukene, sier markedsdirektør Gjermund Moastuen.

Husker du? Justin Bieber: – Derfor gråt jeg på scenen

Han understreker at plateselskapet er opptatt av at det ikke blir svartebørsvirksomhet knyttet til begivenheten.

– Derfor blir det absolutt ingen vanlige billetter i omløp. Vinnerene blir satt opp på en liste, og alle må vise legitimasjon, forteller Moastuen.

Universals norske kontor sier seg godt fornøyd med å få en av de største artistene selskapet har til Norge.

Les også: Bieber vipper Kygo av tronen

– Norge er jo et nøkkelmarked for Bieber, det viste seg jo da han sist var her og holdt tre utsolgte konserter i Telenor Arena.

Ifølge Moastuen blir Bieber i landet kun den aktuelle torsdagen.

– Hvorvidt han overnatter her er ikke avklart ennå.

Hemmelighetsfulle

Bransjekilder sa til VG tirsdag at det antagelig var snakk om en showcase i forbindelse med slippet av hans kommende album, i regi av plateselskapet Universal Music. Selskapet ville ikke bekrefte nyheten på daværende tidspunkt.

– De hadde stor suksess med et tilsvarende opplegg med The Weeknd sist uke. Uttellingen der viste at Norge nå er på radaren når det er snakk om å gjøre pressedager som dekker hele det skandinaviske territoriet, sa en kilde til VG.

Biebers siste singel er den mest populære i Norge akkurat nå. Han slipper sitt fjerde album den 13. november. Det har fått tittelen «Purpose».

Bieber har vært i Norge to ganger tidligere. Første gang var på operataket i Oslo i 2012. Andre gang var i forbindelse med verdensturneen «Believe». Hver gang har konsertene resultert i kaos i hovedstaden.

Les også

Mer om

  1. Justin Bieber
  2. TV 2

Flere artikler

  1. Slik blir Bieber-kvelden

  2. Twitter: Nå er Justin Biebers dansere på vei til Norge

  3. TV 2 nektes å vise Biebers skandalelåt

  4. Bieber annonserte ny låt

  5. Justin Bieber på skateboardutflukt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder