Britney får ikke besøke barna

(VG Nett) Popstjernen Britney Spears nektes å besøke de to små barna sine.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Britney Spears

PLATEAKTUELL: Britney Spears (25). Foto: AP

- Besøksrettighetene med de mindreårige barna er suspendert inntil hun retter seg etter en rettslig kjennelse, besluttet dommer Scott Gordon onsdag.

Ifølge nyhetsbyrået AP kom avgjørelsen etter en hastehøring i den bitre kampen om foreldreretten mellom Spears og eksmannen Kevin Federline over de to sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1).

Britney Spears mistet foreldreretten tidligere denne måneden, men etter å ha tatt narkotikatester fikk hun møte barna sine cirka annenhver dag.

Irrettesatt tidligere

Kjennelsen sier ingenting om hvilke føringer Britney ikke har fulgt. Ifølge kjendisnettstedet TMZ.com skal stjernen ha nektet å la seg teste uanmeldt for narkobruk.

Tidligere har Gordon irettesatt Britney for å ikke følge rettslige kjennelser, og har flere ganger gjentatt at hun mistet foreldreretten til eksmannen på grunn av sine egne valg.

Blant annet har Gordon beordret popstjernen til å gå gjennom doptesting hver uke, etter at han fant det bevist at Britney var involvert i «vanemessig, hyppig og vedvarende bruk av medikamenter og alkohol».

Må være edru

Den siste kjennelsen innebærer at Britney ikke kan besøke barna uten å ha en foreldrerådgiver tilstede. Begge foreldrene er også beordret til å være edru rundt barna.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder