Her kaster artisten seg i iskalde Oslofjorden

Musikkvideopremiere: «Take a Ride»

I den nye musikkvideoen til Eva & The Heartmaker får vi
se at vokalisten stiger opp fra Oslofjorden. Egentlig skulle introen være lenger, men det var det for kaldt til.

  • Kristine Hellem Aanstad

Duoen som består av Eva Weel Skram (28) og Thomas Stenersen (31) er i dag ute med musikkvideo til låten «Take a Ride», som er b-siden til singelen «Told You» som kom tidligere i år.

I videoen får vi se Skram gå baklengs fra leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo, ned gjennom byen før hun ender opp i Oslofjorden – men videoen er i revers.

Skram liker å utfordre seg selv i musikkvideoene, og denne gangen var det nok badingen i Oslofjorden som ble litt mer utfordrende enn forventet.

- Videoen ble spilt inn forrige uke, og det var snø på bakken og ganske kaldt. Egentlig var planen at jeg skulle slippe meg ned i fjorden og synke ned før jeg svømte rolig bort. Slik gikk det ikke. Da jeg traff vannet var det eneste jeg tenkte at «jeg må opp». Kroppen reagerte helt automatisk, og jeg måtte komme meg opp i varmen, sier hun til VG.

FALT I DET: Her lar Eva Weel Skram det stå til i den nye musikkvideoen. Foto:TROND SOLBERG/VG,

Dermed ble startet noe kortere enn tenkt, men duoen er storfornøyd med resultatet.

- Det er gøy å ha noe som skiller seg ut fra andre musikkvideoer. Videoene er en unik måte for oss å vise et visuelt uttrykk som forsterker låtene.

Musikkvideoen til «Take a Ride» er laget av Paal Audestad, og kan beskrives som en lavbudsjetts video – ettersom det kun var Skram, Audestad, Stenersen og en assistent til stede under innspillingen.

- Paal er kjempeflink, og det var veldig gøy å lage videoen. Under innspillingen måtte jeg stole fullstendig på han da det kom til ikke å krasje i noen da jeg gikk bakover, for jeg gikk ganske fort, sier Skram.

Duoen har tidligere laget mange musikkvideoer til låtene sine, men de siste årene har de lagt mer flid i dem for å gi dem mer dybde og forsterke låtene.

- Det er så gøy med både planleggingen, innspillingen og etterarbeidet. Før har vi gitt ut musikkvideoer hvor jeg har danset naken fremfor et crew på 12 stykk og en annen hvor jeg hoppet på taket på en bil i fart før jeg ble dynket i «griseblod» og korsfestet i skogen midt på natta etter en 15-timers lang opptaksdag i høljende regnvær.

KALD: Eva Weel Skram lager musikkvideo på Tjuvholmen med fotograf Paal Audestad. Her sammen med ektemannen Thomas Stenersen. Foto:Trond Solberg,VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder