RØRT: Miley Cyrus på scenen under Billboard Music Awards i Las Vegas søndag kveld. Foto: REUTERS

Miley Cyrus på gråten på prisgalla

Noah Cyrus introduserte søsteren ved å opplyse publikum om at «for første gang på mange år har Miley bukse på».

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

For alle som har fulgt popstjernen gjennom de siste årene, var fremføringen under Billboard Music Awards i Las Vegas natt til mandag, av det sobre og nedtonede slaget.

Fikk du med deg? Miley angrer på nakenstunt

Den humoristiske introduksjonen fra lillesøsteren (17) var nemlig ikke satt spesielt mye på spissen. Miley (24) har ofte stilt i minimale bodyer og truser og sørget for å skape overskrifter mer enn én gang etter at hun kvittet seg med det prektige «Hannah Montana»-imaget.

2010: Slutt for «Hannah Montana»

NEDTONET: Miley Cyrus på scenen. Foto: Reuters

Miley Cyrus var riktignok iført shorts og sommertopp da hun fremførte sin nye låt «Malibu» for første gang på TV, men det var lite som minnet om de mange fryverkeriene man er vant med fra den kanten.

Cyrus var selv svært rørt da hun sang balladen sin på nattens prisfest. Mot slutten av låten kjempet hun synlig med gråten før hun takket fansen, skriver amerikanske medier, deriblant People.

I år var det en annen stjerne – på 71 år – som ga publikum og TV-seerne hakeslepp, mens Drake var den som håvet inn flest priser.

Noah hadde for øvrig selskap av jentenes magaerpappa Billy Ray Cyrus (55) på scenen da hun presenterte Miley.

10 år siden «Hannah Montana»: Sjekk forvandlingen

De senere årene har navnet Miley Cyrus nærmest vært synonymt frekke stunt, dristige opptredener og ofte avkledde positurer. Midt oppe i det hele har stjernen blitt hyllet for å være et stort feminist-ikon.

Husker du? Fikk dårlig selvtillit av «Hannah Montana»

Cyrus har for øvrig gjenopptatt forholdet til Liam Hemsworth (27), som hun brøt forlovelsen med for noen år siden. Nå er ringen tilbake på fingeren. Låten «Malibu» skal angivelig handle om den nygamle kjærlighetshistorien. Hemsworth var til stede på Billboard-gallaen, men oppholdt seg backstage da kjæresten opptrådte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder