TRIST JUL: Miley Cyrus overrasket platebransjen med å komme med en ny låt på julaften som heter «My Sad Christmas Song». Dette bildet er fra en konsert med Miley Cyrus i Telenor Arena på Fornebu. Foto: Trond Solberg , VG

Miley Cyrus lanserte trist julesang

Det er ikke alle som tror på «glade jul». Miley Cyrus er en av dem. På selveste julaften lanserte hun en ny låt med tittelen «My Sad Christmas Song».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Ingen gladlåt akkurat, skriver Entertainment Weekly.

Miley har spilt inn låta sammen med The Flaming Lips - og gruppens Wayne Coyne har tidligere lagt ut flere teasere på Instagram for den nye julelåta.

This is my sad Christmas song... @stevendrozd @mileycyrus #theflaminglips #mileycyrusandherdeadpetz #sadchristmassongs

Med en tekst som dette er det uten tvil et stykke frem til sanger som «Glade jul»:

«Why even put up a f—ing tree / If there’s no one here that’s gonna see / just how pretty she looks on Christmas Eve / ‘cause there’s no one here next to me».

Friendly reminder!!!!!!! #mysadchristmassong

Miley Cyrus vekker i det hele tatt oppsikt med å gå sine egne veier. Det er ikke lenge siden en fotoserie i magasinet C☆NDY gikk verden rundt. Bildene viser artisten helt naken, med hverken kjønnsorganer eller bryster dekket til.

Det tidligere tenåringsidolet har lenge gjort opprør mot et uskyldig Disney-image som Hannah Montana. Så sent som i mars i år vakte det stor oppsikt da Miley Cyrus på konsert i New York under det årlige festarrangementet for kabelselskapet Adult Swim opptrådte i sommerfuglvinger, tights og klistrelapper på puppene. Høsten 2014 kom hun toppløs til en motefest i New York.

- Men samtidig er det mye som tyder på at fansen ikke trenger å være for bekymret for Miley Cyrus i julen, skriver eonline og viser til at hun blant annet har lagt ut dette bildet på instagram.

Pussy X Christmas collab

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder