POPVENNER: Kanadiske Justin Bieber og svenske Zara Larsson. Foto: AFP ,

Svensk avis: Zara Larsson følger Justin Bieber i hele Europa

Zara Larsson (18) skal angivelig varme opp for Justin Bieber (21) på alle hans konserter i Europa til høsten.

Artikkelen er over fire år gammel

Når Justin Bieber legger ut på «Purpose World Tour» i september, følger angivelig den svenske 18-åringen med på lasset – i nesten tre sammenhengende måneder. Det skriver Aftonbladet, som siterer ikke navngitte kilder.

Selv har hverken den svenske popprinsessen eller den kanadiske superstjernen kommentert opplysningene.

– Akkurat nå kan ikke Zara eller jeg si så mye, lyder det fra Atena Banisaid i plateselskapet TEN Music Group overfor avisen.

Larsson skal også angivelig ha blitt tilbudt å være oppvarmer for Bieber i USA, uten at hun har bestemt seg for om det er aktuelt for henne å takke ja.

UNG STJERNE: Zara Larsson under Idrettsgallaen i Håkons Hall i Lillehammer i januar i år. Foto: NTB Scanpix ,

Møttes i Hollywood

Den svenske popyndlingen betrodde i sin podcast «Den fantastiske resan» tidligere i år at hun nylig hadde møtt Bieber på en restaurant i Hollywood.

Der skal de ha festet og sunget sammen med flere venner.

Til Norge

Blant stoppestedene under Biebers Europa-turné er Telenor Arena i Bærum, hvor 21-åringen skal holde to konserter.

Bieber går på scenen 23. og 24. september, om lag ett år etter skandalen i Chateau Neuf, hvor han spaserte av scenen og forlot fortvilte og målløse fans.

Også Stockholm får to konserter – 29. og 30. september.

Stjerne som tiåring

Larsson vant den svenske versjonen av «Norske talenter» som tiåring, og VGs anmelder sammenlignet den gangen jenta med Rihanna. Hun er blant Sveriges heteste popnavn og kan skilte med over 1,2 millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram. Der har hun fått internasjonal oppmerksomhet for sin aktivitet, ikke minst på grunn av hyppige feministiske utspill.

Bittert oppgjør: Zara Larsson kriger med artist

18-åringen har opptrådt i Norge flere ganger, senest under Idrettsgallaen i Lillehammer i januar. I 2013 var hun blant stjernelaget som inntok VG-lista Topp 20-showet i Oslo med hitlåten «Uncover». Senere samme år var hun blant trekkplastrene på Nobels fredspriskonsert.

Larsson tok oppgjør med netthaterne: – Begår lovbrudd

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder