...og det får eksen Calvin Harris til å se rødt

NY FLØRT: Taylor Swift (26) og Tom Hiddleston (35) på MET-gallaen i forrige måned. Foto: REUTERS og AFP

Taylor Swift med ny kjendisflamme

Popdronningen Taylor Swift svermer for en britisk skuespiller kun to uker etter hun brøt med DJ-stjernen Calvin Harris.

Artikkelen er over tre år gammel

Det er den britiske avisen The Sun som torsdag poster en serie bilder av amerikanske Taylor Swift (26) og hennes nye flørt, skuespiller Tom Hiddleston (35).

Romanseavsløringen vekker oppsikt, særlig med tanke på Swift nylig ble singel etter at det ett år lange forholdet til Calvin Harris (32) tok slutt.

Bakgrunn: Slutt mellom Swift og Harris

Misfornøyd eks

EKSEN: Taylor Swift og Calvin Harris. Foto: SPLASH

De nye bildene taler sitt tydelige språk. Swift og Hiddleston er foreviget mens de sitter og kysser hverandre på svaberget i Rhode Island i USA. Paret tar selfies og hviler hodene på hverandres skuldre. «Thor»-stjernen, også kjent fra serien «The Night Manager», legger jakken sin beskyttende rundt Swift.

Visste du? Hun tjener åtte mill om dagen

En som ikke ser ut til å være begeistret over nyheten om romanseblusset, er Swifts ekskjæreste.

Husker du? Raser mot bruddrykter

Da sosiale medier i går fanget opp The Sun-oppslaget, skal Harris ha skrevet på Twitter: «Oh boy it's about to go down».

Meldingen ble raskt slettet, men spres nå likevel på nettet av folk som tok skjermbilde.

Harris reagerte så med å fjerne Twitter-meldingen han postet da bruddet med Swift ble kjent, hvor han forsikret at de to skiltes som venner og fortsatt hadde «kjærlighet og respekt for hverandre». Deretter slettet han alle bilder av Swift på sin Instagram – før han også slettet henne på følge-listen sin både der og på Twitter. Han skal også ha slettet hennes bror.

Harris skal i samme slengen ha blokkert fans som har sendt ham meldinger om eksens nye kjærlighetsaffære gjennom sosiale medier.

SUPERSTJERNE: Taylor Swift er blant verdens mestselgende artister. Foto: Reuters

– Hun er fantastisk

Også Swift har slettet bildene av ekskjæresten på Instagram, men hun følger ham fortsatt på Twitter.

Swift og Hiddleston skal ha blitt kjent med hverandre på MET-gallaen for fire uker siden. Avisen viser også videoklipp der de to stjernene danser og hygger seg. Men det skal først ha blitt romantisk etter at Swift ble singel.

– Jeg satt ved siden av Taylor under middagen, og hun var veldig sjarmerende. Hun er fantastisk – jeg har sett et par av musikkvideoene hennes, skal Hiddleston ha uttalt til MTV etter festen.

Calvin Harris: Skadet i bilkrasj

Etter nattens raid på sosiale medier har Harris nå postet nye bilder av sin samarbeidspartner Rihanna (28) på Instagram – samt skrytebilde av tredjeplass på iTunes med deres nye låt «This Is What You Came For».

Om dating

Før hun ble kjæreste med Harris, uttalte Swift at hun var lei av dating:

– Stevnemøter, eller det å finne en kjæreste, er det siste jeg tenker på. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det skulle kunne kombineres med hvordan livet mitt er for tiden. Jeg flykter på en måte unna når det oppstår sånne anledninger.

Taylor Swift: Langer ut mot eksen

Swift er kjent for å utlevere kjærlighetslivet gjennom musikken. Alle Swift-fans vet at kjærlighetssorg er et hyppig tema i 24-åringens sanger. Hitlåter som «Dear John», «I Knew You Were Trouble» og «We Are Never Ever Getting Back Together» er bevis på bitre erfaringer.

Fikk du med deg? Verdens rikeste kjendispar

I likhet med Swift har Hiddleston aldri vært gift og har heller ingen barn. Ingen av de to har så langt kommentert de nye bildene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder