STJERNETREFF: Aurora Aksnes og Katy Perry backstage etter Aksnes' konsert i Los Angeles. Foto:PRIVAT,

Her møter Katy Perry sin norske «engel»

I mars skrøt Katy Perry av Aurora Aksnes til sine 66 millioner Twitter-følgere. På tirsdag dro hun på konsert, og etterpå gikk hun backstage for å møte det norske stjerneskuddet.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var i starten av mars at den amerikanske superstjernen delte en link til Aksnes' siste singel på Twitter, og skrev:

– Endelig. Ny musikk som får hjertet mitt til å flagre. Sjekk denne 17 år gamle engelen.

I NORGE: Katy Perry på scenen i Telenor Arena. Foto:Helge Mikalsen,VG

To måneder senere tok Perry turen til Los Angeles, hvor den norske artisten hadde konsert på Bootleg Bar tirsdag kveld. Etter at hun hadde stått i salen og fulgt med på konserten, tok hun turen backstage for å møte 17-åringen.

– Utrolig kjekt å spille i LA for fullt hus. At Katy Perry var en av dem som sto i salen, visste jeg ikke før etter konserten da hun besøkte oss backstage, forteller Aksnes til VG, via Kim Paulsen i Petroleum Records.

Videre skriver 17-åringen at superstjernen virket som en veldig ekte og bra dame:

– Det var en helt annen ting å møte henne i egen person. Hun viste ekte interesse ved å komme. Det var veldig vakkert gjort! Også så hun veldig bra ut - fullt utstyrt i joggedress og caps.

I mars gjestet Perry Norges storstue Telenor Arena, og VGs anmelder trillet terning på hver låt. Se bilder fra konserten her!

Også Aurora Aksnes, som nå kun bruker artistnavnet Aurora, har fått terningkast av VG - det ble en 6'er for innsatsen hun gjorde under By:Larm for ett år siden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder