- mens Chris Brown sliter med karrieren

STØTTES: Rihannas støtte fra publikum har gitt henne økt platesalg i USA. Foto: Reuters

Rihannas platesalg øker etter mishandling

(VG Nett) Etter at popstjernen Rihanna forrige uke angivelig ble banket opp av kjæresten Chris Brown, har platesalget hennes økt kraftig.

  • Mari Ruus

Artikkelen er over 11 år gammel

Publikum har tydeligvis medfølelse for Rihanna etter overfallet. Albumet hennes «Good Girl Gone Bad» fra 2007 har økt 33 prosent etter den påståtte mishandlingen, og har solgt 25.000 kopier den siste uken. Dette gjør at hun klatrer til 31. plass på Billboard-lista i USA.

Har skapt reaksjoner

Samtidig selger Chris Browns album «Exclusive» dårlig, og kommer ikke inn på listen over de 200 mest solgte albumene i USA, ifølge E!Online.

Hendelsen har allerede fått økonomiske konsekvenser for Chris Brown. Tyggegummiprodusenten Wrigley har stoppet en reklame med RnB-stjernen, og norske Radio NRJ har bestemt seg for å ikke spille låtene til artisten etter en avstemning blant deres lyttere.

- Chris Browns angivelige mishandling av Rihanna har skapt sterke reaksjoner hos våre lyttere, sier programsjef Anders Opsahl for Radio NRJ i en pressemelding torsdag.

Les mer:Norsk radiokanal tar Rihannas kjæreste av luften

Elsker fortsatt Brown

Nå melder flere nettsteder at Rihanna fortsatt har sterke følelser for Chris Brown, og at hun håper at det vil ordne seg mellom de to når etterforskningen er over.

- Hun sier at hun vil forsikre seg om at han har det bra. Hun tror at når alt oppstyret har lagt seg, kan de gå tilbake til det de hadde før, sier en kilde til UsMagazine.

Rihanna skal også ha svært splittede følelser rundt å hjelpe politiet i etterforskingen av eks-kjæresten.

- Begge øynene hennes er sorte av blåmerker, og sidene av ansiket hennes er helt ødelagt, men hun sier likevel at hun fortsatt elsker ham, sier kilden.

- Karrieren trolig over

Redaktøren for bransjebladet Billboard tror hendelsen kan ha ødelagt for Browns videre karriere.

- Hvis det er sant, er karrieren hans trolig over, sier Bill Werde til nyhetsbyrået AP.

Det var like før Grammy Awards skulle åpne natt til mandag forrige uke, at Chris Brown ble politianmeldt av en kvinne etter angivelig å ha brukt vold mot henne mens de to befant seg i en bil.

Kjæresten Rihanna avlyste sin planlagte opptreden på Grammy Awards, og ikke lenge etter skjøt spekulasjonene fart om at det var nettopp Rihanna som Chris Brown skal ha gått løs på.

Les mer:- Rihanna var offeret

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Norsk radiokanal tar Rihannas kjæreste av luften

  2. - Rihanna var offeret

  3. Frykter for Rihannas karriere

  4. Michael Jacksons død årets musikkøyeblikk

  5. - Rihanna og Brown sammen igjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder