SMILER IGJEN: Britney Spears (26) på MTV-festen for tre uker siden, der hun håvet inn tre statuetter. Foto: AP

Britney selger huset

(VG Nett) Britney selger huset, hvor hele verden via TV-skjermene var vitne til at hun ble hentet i ambulanse etter kollapsen.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

Popstjernen (26) har lagt villaen i Beverly Hills ut for salg. Prisatnydningen er på omlag 45 millioner kroner, melder nettstedet E!.

Ni måneder har gått siden Britney fikk hele verdens oppmerksomhet etter den dramatiske kollapsen, hvor politi og ambulanse rykket ut til stjernens inngjerdede hjem. TV-bildene, blant annet filmet fra helikopter, gikk verden rundt.

Les om den dramatiske natten

Ingen kjøpere

Britney kjøpte huset i desember i fjor for omlag 40 millioner kroner. Hun skal i all hemmelighet ha forsøkt å selge residensen siden i juni, uten å lykkes å finne kjøpere. Derfor formidler hun nå salget offentlig via eiendomsmeglerselskapet Sotheby's International Realty.

Huset har seks soverom - hvert med tilhørende bad - eget bibliotek, mediarom og en egen leilighet for ansatte. I bakgården finnes basseng og boblebad.

Til Malibu?

Hvor Britney nå har tenkt å bo, er uvisst, men det spekuleres i om hun kommer til å bosette seg i Malibu. Selv om Britney fortsatt kun har besøksrett til sine to små sønner, som bor hos eksmannen Kevin Federline, ønsker angivelig popstjernen å bo i et mer familievennlig område.

Britneys naboer i Beverly Hills har ikke vært udelt positive til det å ha den celebre popprinsessen så tett på. De har gjentatte ganger levert klager, særlig på det enorme paparazzioppbudet.

Comeback

Til tross for sine mange skandaler og nedturer de siste par årene sørget Britney for å få revansj under MTV Video Music Awards i starten av måneden, der hun var strålende til stede. Ikke bare det - hun håvet også inn tre priser.

Britney går også med planer om å lansere nytt album på bursdagen sin, 2. desember.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder