SLUTT: Etter å ha vært kjærester i to år er det nå slutt mellom supermodellen Gigi Hadid og vokalisten Zayn Malik Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Slutt mellom Zayn Malik og Gigi Hadid

Den tidligere One Direction-vokalisten Zayn Malik bekrefter at det er slutt mellom han og supermodellen Gigi Hadid.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over to år gammel

– Vi har hatt et meningsfylt, kjærlig og morsomt forhold og jeg har den største respekt og beundring for Gigi, skriver Malik.

Men etter et to år er det altså slutt mellom den tidligere stjernen fra One Direction og supermodellen. Engelske The Sun var først ute med spekulasjoner om bruddet mellom de to tirsdag ettermiddag – og nå har altså Zayn Malik selv bekreftet på Twitter at det stemmer. People Magazine omtaler også bruddet tirsdag kveld norsk tid.

The Sun skriver også at Zayn ikke lenger følger Gigi på Instagram, mens hun fortsatt følger ham.

Så sent som i fjor høst feiret de sin toårsdag med romantiske bilder på sosiale medier – og i januar i år var det stor oppstandelse rundt Maliks nye tatovering, hvor det kan se ut til at ansiktet til Gigi Hadid er foreviget.

les også

Zayn Malik snakker om angsten

Den gang skrev blant andre VG at den tidligere One Direction stjernen Zayn Malik alltid har vært kjent for å bære kreative dekorasjoner på kroppen.

Da Zayn feiret sin 25-årsdag tok kjæresten i bruk Instagram for å rette oppmerksomhet mot bursdagsbarnet. Her la hun ut et bilde av superstjernen iført en åpen skjorte.

Tidligere skal Zayn også ha tatovert ansiktet til sin eksforlovede, «Little Mix»- stjernen Pierre Edwards, på armen. Denne valgte han etter en stund å dekke over.

les også

Skallet-stunt fra Zayn

Det kan tilsynelatende se ut til at 25-åringen, som forlot den verdenskjente popgruppen One Direction i 2015, liker å ta risiko når det kommer til å forevige sine kjære i blekk på kroppen.

– Vi prøver begge bare å fokusere på hverandre og gjøre det beste vi kan. Så får vi håpe det går bra, fortalte han i et intervju i fjor sommer.

Flere artikler

  1. Full forvirring rundt superstjernens tatovering

  2. Medier: Superparet Gigi Hadid og Zayn Malik blir foreldre

  3. Gigi Hadid bekrefter babynyhet og røper «cravings»

  4. Zayn Malik (25) slettet alle Instagram-bildene sine

  5. Brudd for Mohamed Hadid (71) og norske Shiva Safai (39)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder