STERKE MENINGER: Astrid S, her på P3 Gull i fjor høst. Foto: Fredrik Solstad

Twitter: Ariana Grande svarer på kritikk fra Astrid S

Astrid Smeplass stiller spørsmål ved plastbruken på store turnéer. Verdens hotteste artist akkurat nå føler seg truffet.

Artikkelen er over ett år gammel

Astrid S (22) er nå i USA, og la i natt ut en melding på Twitter hvor hun kritiserer salg av gjennomsiktige plastbager som turné-merchandise.

«Alle kjøper gjennomsiktige bager til en arena-turné, er ikke det VELDIG mye plast?», skriver Astrid i sin tweet.

les også

Astrid S på turné med Zara Larsson

Ariana Grande har de siste dagene promotert gjennomsiktig merch til sin nært forestående turné, både i form av rumpetasker, mindre vesker og større bager. Grande selger dem også på sin egen hjemmeside.

Uten at Smeplass nevner Ariana Grande spesifikt, svarer superstjernen etter denne Tweeten som svar til en bruker som nevner gjenbruk.

«Men!!! Så mange sier det og for å være ærlig synes jeg det er litt naivt!! Selvsagt er det bedre. Men de har pengene og makten til å finne noe mer miljøvennlig», skriver Smeplass.

Da kommer Grande på banen, og hun føler seg åpenbart truffet.

«Ja! Men vi har ikke makt til å endre sikkerhetsstandarden, som nå rettmessig er mye høyere enn før. Jeg VET du ikke stiller spørsmål ved dem eller det. For DET .... ville vært vilt. For øvrig skjønner jeg hva du mener», svarer hun til den norske popstjernen.

Smeplass har foreløpig ikke svart Grande tilbake.

Som kjent ble Grandes konsert i Manchester rammet av terror.

les også

Astrid Smeplass tar oppgjør med bransje-stereotyper

Etter et svar fra en annen Twitter-bruker som påpeker at bagene kan gjenbrukes, understreker Grande også dette poenget.

Smeplass har fått med seg at Grandes bager er resirkulerbare, men påpeker at det likevel burde være mulig å få til noe mer miljøvennlig.

Og der er den norske popstjernen og verdens største popstjerne nå helt enige.

Grande har 61 millioner følgere på Twitter, og ble nylig historisk da hun som første soloartist tok både første-, andre- og tredjeplassen på den amerikanske Billboard-listen samtidig. Smeplass har 124.000 følgere på Twitter.

I kveld opptrer Astrid S på Seth Meyers’ talkshow. I morgen spiller hun konsert i New York.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder