I SØKELYSET: Chris Brown skaper igjen overskrifter i kjendispressen. Foto: Imeh Akpanudosen , Afp

Chris Brown mistenkt i ny voldssak

Artisten (26) befinner seg igjen i en overfallssak etter at en kvinne hevdet at han slo henne i ansiktet.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Det angivelige offeret forteller kjendisnettstedet TMZ at hun var på en privat fest i Browns suite på Palms Hotel i Las Vegas lørdag. Hun hevder at hun klarte å snike med seg telefonen sin inn på suiten uten at sikkerhetsvaktene merket det, og at Brown skal ha begynt å skrike når hun tok bilder av ham. Så skal han ha tatt telefonen hennes, og så slått henne i ansiktet, ved det høyre øyet.

Kvinnen sier hun forlot festen og ringte politiet et par timer senere.

Politiet etterforsker nå hendelsen, og Brown er mistenkt for tyveri (for telefonen) og mishandling. Politiet i Las Vegas sier til AP at når de dro til hotellet for å snakke med Brown fikk de ikke lov til å komme inn på hotellrommet. Det ble senere klart at han ikke lenger befant seg på hotellet. De har fremdeles ikke hørt fra artisten.

Så du denne? Brown nektes australsk visum

En av Browns representanter, Nicole Perna, slapp lørdag en pressemelding, hvor hun skriver at anklagene er «utvilsomt falske», og at kvinnen ble kastet ut av festen fordi hun var ute av kontroll. Hun sier også at det angivelige offeret heller aldri hadde med seg telefonen inne på festen, og at hennes historie om at Brown ble forbannet da hun forsøkte å ta et bilde er en løgn.

Helgens angivelige hendelse er ikke er Browns første møte med politiet. I juni 2009 erklærte han seg skyldig etter å ha mishandlet sin daværende kjæreste, Rihanna. Han inngikk en avtale om redusert straff, og han ble dømt til fem års prøvetid og 180 dager samfunnsstraff.

Husker du? Chris Brown: – Jeg er ikke et monster

Browns voldelige fortid har flere ganger skapt problemer for 26-åringen, og har også stukket kjepper i hjulene for karrieren. I februar fikk han beskjed om å snu på grensen til Canada bare timer før han skulle holde konsert i Montreal, og i september ble han nektet visum til Australia.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Artisten Chris Brown arrestert

  2. Chris Brown anklaget for voldtekt – løslatt

  3. Chris Brown viser fram sønnen

  4. Chris Browns eks ber om 155.000 i måneden i barnebidrag

  5. Chris Browns advokat: – Politiet fant ikke våpen eller narkotika

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder