MAGISK: Filmstjernen Vin Diesel kaller norske Kygo for magisk både på Facebook og Instagram og legger ikke skjul på at han er svært begeistret.

MAGISK: Filmstjernen Vin Diesel kaller norske Kygo for magisk både på Facebook og Instagram og legger ikke skjul på at han er svært begeistret. Foto: Angela Weiss AFP

Vin Diesel skryter Kygo opp i skyene

I en video som filmstjernen Vin Diesel har publisert, sitter han ved et flygel og synger sammen Kygo.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– Magisk, magisk, applaus, dette er ren magi, sier en begeistret Vin Diesel om norske Kygo.

Den amerikanske filmstjernen har publisert videoen hvor han sitter samme Kygo ved et flygel, på sin offisielle Facebook-side.

– Denne fyren er et musikalsk geni, sier Vin Diesel.

Filmstjernen har også lagt ut en video av de to sammen på sin Instagram-konto:

Les også: Kygo og Selena Gomez festet sammen

Kygo er virkelig i vinden for tiden. Natt til mandag var han Grammy-nachspiel i Los Angeles. På et Snapchatbilde det norske nettstedet 730.no har fått tak i, sendt fra Kygos konto, poserer han sammen med ingen ringere enn den amerikanske superstjernen Selena Gomez – kvinnen i verden med flest følgere på Instagram.

De to overrasket for øvrig en hel popverden forrige helg også, ved å dele nyheten om sitt samarbeid.

Fikk du med deg? Kygo om kjæresten: – Utfordring med avstandsforhold

24 år gamle Selena Gomez la ut to poster på billeddelingstjenesten Instagram, der hun synger oppå lyden av sin nye sang «It ain't me». Senere tagget hun «Kygo Music» i en oppfølgingspost – og hintet med det om et samarbeid med den norske EDM-stjernen. Grytidlig søndag morgen, norsk tid, fulgte Kygo opp, med et bilde der han sitter i studio og tilsynelatende mikser musikk – og hvor Gomez er tagget.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder