Marcus & Martinus – nå også på kino

Publisert: Oppdatert: 14.01.17 13:49

Del saken på:

Lenken er kopiert
MUSIKK

I dag er det festpremiere på Marcus & Martinus-filmen «Sammen om drømmen» i Oslo, der en rekke kjendiser var invitert.

De to unge stjernene har ikke bare skapt kaos på Liseberg, solgt ut Globen i Stockholm, fylt Operataket og fått egen TV-serie det siste året – de har også fått en egen kinofilm.

Les også: Marcus og Martinus økten inntektene med 630 prosent.

Den ordinære norgespremieren er 20. januar, men lørdag 14. var det førpremiere på Colosseum kino i Oslo, der også hovedpersonene selv var til stede.

– Vi er veldig spente. Det blir gøy å se. Bare det å se seg selv på en så stor skjerm, og at så mange skal se det – det blir veldig spennende, sier Marcus til VG i salen før visningen.

På spørsmål om hva filmen handler om, svarer Martinus:

– Det er en dokumentarfilm, en veldig ærlig film. Du får se forskjellige klipp fra vi er bare noen minutter gamle til vi er 14 år som nå. Det er en veldig bra film.

De to artistbrødrene mener VG-lista-turneen i 2015 var den største oppturen i karrieren så langt.

Se opptredenen på Rådhusplassen i 2015 her.

– Jeg vil si VG-lista i 2015. Da var da alt begynte å skje alt sammen egentlig, sier Marcus.

– Jeg er helt enig, istemmer Martinus.

Lillesøsteren deres Emma, som startet en musikkarriere med en julelåt i november, sier hun gleder seg mest til en kroppslyd:

– Jeg gleder meg mest til Martinus fiser i filmen, sier 8-åringen.

Mamma Gerd Anne Gunnarsen er begeistret:

– Jeg er kjempestolt av guttene. Dette er en stor dag!

Hayes avviser «Skam»-retur

Skuespiller Thomas Hayes, kjent som William i «Skam», var blant kjendisene på den røde løperen. Denne uken ble det kjent at han skal opptre på Tryvannfestivalen i år.

– Det er mest for moro skyld, men vi får se hvor det leder. Det er i EDM –gata. Det blir spennende å prøve seg som artist, men det er mest for moro. Jeg satser hundre prosent som skuespiller, sier han til VG.

Fikk du med deg: Disse seriene kan du glede deg til i 2017.

Hayes sier han gleder seg til å se filmen om reisen til Marcus og Martinus. Selv er han aktuell i den kommende dramaserien «Elven» på TV3.

– Rollen der er ikke i det hele tatt lik «Skam»-William, sier Hayes og legger til at han ikke tror han kommer tilbake i «Skam».

Les mer: Hayes klar for krimserie.

Daniel Fahre har regi på dokumentaren, som har manus av Linn-Jeanette Kyed, som også hadde manus på «Børning» og på kinodokumentaren «Magnus» av VGTV-dokumentarist Benjamin Ree.

Fikk du med deg: Marcus & Martinus slipper plate på engelsk.

Se traileren til kinofilmen her:

Denne artikkelen handler om