POPIKON: Miley Cyrus, her på MET-gallaen i New York i fjor vår. Foto: CARLO ALLEGRI / Reuters

Miley Cyrus benekter babymage: – La meg være i fred

Flere medier meldte onsdag at Miley Cyrus (26) er gravid, men popstjernen slo raskt tilbake.

Artikkelen er over ett år gammel

Rapportene som spredte seg, var basert på opplysninger fra anonyme kilder til OK! Australia, som hevdet at Cyrus og skuespillerektemannen Liam Hemsworth (29) var i ekstase over påstått familieforøkelse. Britiske Daily Mail slo også saken stort opp med bilde som angivelig viste kul på magen, men avisen har siden korrigert seg selv.

Det stemmer nemlig ikke, forsikrer Cyrus selv.

I en ironisk Twitter-post direkte til den britiske tabloidavisen. hvor hun bruker mange ordspill rundt ordet «egg», skriver Cyrus at hun slett ikke venter barn.

«Men det er hyggelig å lese at så mange gleder seg på våre vegne», lyder det i dementiet.

«Nå, kan alle la meg være i fred og heller gå tilbake og stirre på et egg?», skriver hun med henvisning til det berømte Instagram-egget, som nylig satte verdensrekord med antall likerklikk.

Paret møttes under innspillingen av filmen «The Last Song» i 2009, da var Cyrus 16 og Hemsworth 19. De to gikk fra hverandre en kort periode i 2010, men ble raskt sammen igjen.

STJERNEPAR: Liam Hemsworth og Miley Cyrus på Elton Johns AIDS-galla i Hollywood i fjor. Foto: Willy Sanjuan / AP

I 2012 forlovet de seg, men drøyt et år senere bekreftet parets representanter ryktene om nytt brudd. I 2016 ble de imidlertid sammen igjen, og lille julaften i fjor giftet de seg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder