SAMARBEIDER: Madcon og Ne-Yo Foto: AP/AFP

Madcon har spilt inn låt med Ne-Yo

(VG Nett) Tshawe Baqva og Yosef Wolde-Mariam har vært i studio med R'n'B-stjernen Ne-Yo. Men hva som skjer med låten er ikke klart.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Ifølge Lydverket har Madcon tidligere i høst vært i studio med Ne-Yo, men hva som skjer med låten er det foreløpig ikke noen som ønsker å si noe om.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden!

Har spilt inn

Frank Bakke i Madcon-guttas plateselskap Bonnier Amigo bekrefter at det er spilt inn en låt, og forteller til VG Nett at de har holdt det hemmelig helt siden januar.

- Jeg kan bekrefte at låten er spilt inn, men noe mer enn det kan jeg ikke si enda, sier Bakke til VG Nett.

Les også:Madcon tok Monaco med storm under prisutdeling

Musikksjef i P3, Mats Borch Bugge sier til Lydverket at han mener Stargate kan ha trukket i noen tråder for å få til samarbeidet mellom Madcon og Ne-Yo.

- Jeg vil tro at dette samarbeidet ikke ville blitt til uten samarbeidet Ne-Yo har hatt med Stargate. Noen ganger bringer Eriksen/Hermansen stjernene til Norge, andre ganger tar de dem tydeligvis ut av landet, sier Bugge til Lydverket

Madcons manager Peter Peters har ingen kommentar til saken.

R'n'B-suksess

Ne-Yo fikk sitt store gjennombrudd med singelen «So Sick», som var produsert av norske Stargate. Siden den gang har han gjort seg bemerket både som artist og produsent, og han har blant annet hatt en finger med i spillet på Rihannas comeback-plate.

Madcon er blant norsk musikks største suksesser, og herjet hitlistene med «Beggin'» i lang tid. Låten brakte dem også utenlands og de figurerte i både Frankrike og England. Nå har suksessen også brakt dem til USA.

Les også:Madcon opptrer for én milliard seere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder