FULL KONTO: Cheryl Cole får gode penger for liten jobb. Foto: Wenn.com.

Cheryl Cole tjente 10 mill. på fire dager

Fikk sparken fra «X Factor» - men full lønn

(VG Nett) Cheryl Cole ble droppet som dommer i «X Factor», kan le hele veien til banken. Lønn for fire dagers jobb: 10,7 millioner kroner.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Den britiske sangfuglen får nemlig full lønn for hele jobben, til tross for at hun fikk sparken før det hele var i gang.

Cole ble ifølge rapportene avskjediget fordi TV-kanalen var redd for at amerikanerne ikke skulle forstå 27-åringens nordengelske aksent.

Den britiske avisen Daily Mail siterer nå en kilde i «X Factor»-systemet på at hun får gigantlønnen. 10,7 millioner kroner for fire dagers arbeid betyr at den tidligere «Girls Aloud»-stjernen får godt over to millioner per dag.

Ifølge TMZ.com er det Nichole Scherzinger, kjent fra jentegruppen The Pussycat Dolls, som tar over jobben i dommerpanelet, som allerede består av Simon Cowell, L.A Reid og Paula Abdul.

Sistnevnte skal også ha hatt dårlig kjemi med Cole, og flere amerikanske kjendisnettsted spekulerer i om dette er den egentlige grunnen til at hun hun ble droppet av «X Factor»-produsenten.

Britiske aviser skriver at produsentene for «X Factor» i England ønsker at hun gjør comeback for den britiske utgaven av talentprogrammet. Men ifølge flere kjendisnettsted kan det godt hende at Cole avslutter karrieren som TV-dommer.

Det var «X Factor»-dommer og musikkmogul Simon Cowell som hentet Cole til det amerikanske talentprogrammet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder