HVEM VINNER?: Blir det Aleksander eller Jonas som vinner platekontrakten? Foto: Hallgeir Vågenes

Denne låten vil du snart gå lei

(VG Nett) Du har aldri hørt låten før, og ingen vet hvem som kommer til å gi den ut. Men sjansene er store for at du snart er lei den. Årets vinnersingel fra «Idol» er klar.

«A Little too Perfect» er tittelen på sangen enten Jonas Thomassen eller Aleksander Denstad With kommer til å gi ut umiddelbart etter fredagens store «Idol»-finale i Oslo Spektrum. Og den låten, uansett kvalitet, kommer garantert til å bli spilt på radio- og TV-stasjoner i store mengder.

I pressemeldingen fra Sony BMG, som skal gi ut plate med «Idol»-vinneren, heter det at «A Little too Perfect» er «en skamløst fengende poplåt skrevet av den erfarne låtskrivertrioen Robert Habolin, Mack (Markus Sepehrmanesh) og Johan Åberg».

«A Little Too Perfect» slippes til radio umiddelbart etter finalen, og for digitalt salg lørdag 20. mai. Først fredag 26. mai, en uke etter finalen, vil den være i ordinært salg i butikkene.

Men hvem som arrangere releaseparty er altså så langt usikkert. Men skal vi tro VG Nett sine lesere blir det rockeren Jonas, som trekker det lengste Idol-strået i år. Gjør han det, vil han følge i fotsporene til Kurt Nilsen, Kjartan Salvesen og Jorunn Stiansen.

STEM PÅ DIN FINALEFAVORITT PÅ IDOLOMETERET!

Produsenter for årets vinnerlåt er Your Favorite Music som har skrevet og produsert for blant andre Spellemannspris-vinner Robert Post, Karin Park og Heine Totland.

Fjorårets vinner, Jorunn Stiansen, solgte i overkant av 30.000 singler av «This Is the Night», noe som tilsvarer 3 x platina.

I år blir altså vinneren igjen en gutt, etter at Jonas og Aleksander slo ut sistnevntes kjæreste Vivian Sørmeland, sist fredag.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder