VAR NÆRE VENNER: Sam Lutfi påtok seg jobben som Britney Spears' beskytter. Her er de to på et bilde fra i fjor. Foto: WENN Foto:

Britneys venn Sam Lutfi snakker ut: - Har ingen respekt for Britneys familie

(VG Nett) Sam Lutfi forklarer hvorfor han hjelper Britney Spears.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

Sam Lutfi omtaler seg selv som Britneys managervenn. Han har stått last og brast ved popstjernens side gjennom alle nedturer den siste tiden. Det var også han som satte Britney i kontakt med en ny psykiater i forrige uke, og som sammen med psykiateren natt til i går lokal tid sørget for å få popstjernen innlagt til overvåkning på psykiatrisk avdeling i Los Angeles.

Lutfi har nå snakket ut til stjernereporter Ryan Seacrest på E! News. Der forklarer Lutfi blant annet at han stiller opp 24 timer i døgnet fordi han mener det er det eneste rette å gjøre.

- Moralsk forpliktet

- Jeg sitter hos henne, og hun gråter og trygler meg om ikke å vende henne ryggen. Det er min moralske forpliktelse å hjelpe, sier Lutfi i intervjuet.

- Jeg ville gjort det samme for mine tre søstre, forklarer Lutfi som har lite til overs for Britneys familie - deriblant moren Lynne Spears. Blant annet har Britneys familie tatt popstjernens paparazzikjæreste, Adnan Ghalib (35), inn i varmen. Det liker Lutfi dårlig, siden han hevder at fotografen kun er ute etter Britneys penger.

Aldri fått betalt

Selv har Lutfi aldri tatt imot penger fra Britney, hevder han.

- Hun har aldri betalt meg, og jeg har aldri solgt bilder av henne. Jeg har aldri tatt imot penger av media, sier Lutfi som ikke går av veien for å refse Britneys slektninger.

Langer ut

- Jeg har ingen respekt for familien, sier Lutfi og legger til at han har gitt opp å prøve å slutte fred med dem.

- De er ute av stand til å si sannheten, og de mangler evne til å vise sympati. Familien bryr seg mer om penger og image, sier Lutfi i intervjuet.

Lutfi var den som valgte å opplyse til TV-reporter Barbara Walters og «The View» i forrige uke at popstjernen hadde oppsøkt profesjonell hjelp.

- Det er en mann som heter Sam Lutfi, nær venn og manager for Britney Spears. Han han vært ved hennes side konstant, og han har nå tatt kontakt med oss, informerte Walters TV-seerne.

Stjernereporteren presiserte at hun ikke kan garantere at opplysningene er riktige, men at hun oppfatter Lutfi som «troverdig og hyggelig».

- Mamma Spears ikke fornøyd

Andre kilder sier til E! News at Britneys familie i utgangspunktet var imot gårsdagens sykehusinnleggelse, og at de ikke setter pris på det de mener er Lutfis innblanding i noe som de selv ser på som en familiesak.

Britneys mor, som kom til sykehuset i går med popstjernens paparazzi-kjæreste, skal ha forsøkt å hindre Lutfi i å komme inn på sykehuset. Senere slapp han likevel inn.

Konstant overvåkning

Det er uklart hvor lenge Britney vil oppholde seg på UCLA Medical Center, hvor hun befinner seg på den såkalte 5150-avdelingen. Akuttmottaket, hvor pasienter kan holdes under tvang i minst 72 timer, er beregnet på uberegnelige pasienter som kan være til fare for seg selv og andre.

Flere amerikanske medier melder at Britney lider av bipolært syndrom, den nye betegnelsen på manisk depressivitet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder