- Truet av black metal-miljøet etter homo-nyhet

(VG Nett) Modellagenten Dan De Vero (20) hevder å ha mottatt trusler fra black metal-miljøet etter at ekskjæresten sto fram som homofil.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

- TRUET: Dan De Vero (20) sier han har mottatt trusler fra black metal-miljøet, etter at Gaahl sto fram som homofil. Foto: Privat

Det vakte mildt sagt stor oppsikt da Kristian Eivind Espedal, kjent som vokalist Gaahl i bandet Gorgoroth, valgte å snakke ut med det tyske musikkbladet «Rock Hard» om sin seksuelle legning.

Les også:Norsk satanrocker ut av skapet

Ikke alle skal ha reagert positivt på nyheten, og Gaahls ekskjæreste, modellagent Dan De Vero (20), sier han har opplevd trusler.

- Folk har banket på døren, og jeg har fått trusler på telefon og mail. Det er ikke noe gøy å få trusler av de feile folka, sier De Vero til VG Nett.

Gaahls eks: - Blir sinnssyk

- Hvordan opplever du disse truslene?

- Jeg holder på å bli sinnssyk, men det er jo en del av det man risikerer når man stikker hodet frem i media, mener 20-åringen.
Modellagenten møtte Espedal for snart to år siden, og de to er fortsatt gode venner. De samarbeider også om en kleskolleksjon, «Wynjo», som etter planen lanseres i løpet av 2009.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder