LEGGER NED BLOMSTER: Hundrevis av fans legger ned blomster og hilsninger utenfor huset til foreldrene til Michael Jackson. Foto: Merete Gamst

Uklart når Michael Jackson begraves

Det er ennå ikke fastsatt noen dato for Michael Jacksons begravelse, sier den avdøde popstjernens far Joe. En avgjørelse vil først bli tatt når resultatene fra en ny obduksjon foreligger.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

En tjenestemann fra myndighetene i Los Angeles kom mandag på nytt besøk til huset i Los Angeles der Jackson døde i forrige uke. Myndighetene foretok kort tid etter dødsfallet en obduksjon av 50-åringen.

Men fagfolkene har ennå ikke kommet fram til noen endelig konklusjon om dødsårsaken. En uttalelse om dette vil ikke komme før resultatene av den andre obduksjonen familien har bedt om, er lagt på bordet.

LES OGSÅ:- Farmor Jackson er midlertidig verge

Joe Jackson fastslo mandag at det er for tidlig å snakke om detaljene rundt begravelsen.

- Vi er ikke klare til å drøfte denne ennå, fordi vi venter på å finne ut hva som egentlig skjedde med Michael, sa han til pressefolk i Los Angeles.

Jacksons mor Katherine ba mandag med farens samtykke om å bli oppnevnt til bestyrer av sønnens dødsbo. Hun mente hun er best skikket til å sørge for at Michael Jacksons tre barn får en rettferdig behandling.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder