Tshawe og Yosef er klare for «World Music Awards»

MASSIV MARKEDSFØRING: En milliard mennesker i 160 land fikk se Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam opptre på ekstragavante World Music Awards. Foto: VG

Opptrer for en milliard

I november opptrer Madcon på «World Music Awards», det årlige, stjernespekkede arrangementet Prins Albert er høyeste beskytter for.

  • Trine Saugestad Hatlen

Artikkelen er over 11 år gammel

MADCON (madconspace) on Myspace

Det var i forrige uke at Madcon mottok den eksklusive invitasjonen fra Monaco. Det storslagne prisutdelingen tv-overføres i mer enn 160 land, har mer en milliard tv-seere og fra før har Beyonce, Mariah Carey, Duffy, Estelle, Alicia Keys, The Killers, Kid Rock og Ne-Yo bekreftet sine opptredener den 9. november. Og siste tilskudd på scenen altså; norske Madcon.

- Det er helt vilt. Det ser ut som om det for alvor er i ferd med å blåse opp for oss nå. WMA er ikke akkurat «Midt i Smørøyet», smiler Yosef Wolde-Mariam, som sammen med makker Tshawe Baqwa drar til Monaco med «Beggin» i kofferten.

- Stort ekstra pluss

Yosef forteller at de begge har sett på programmet i alle år, og ikke minst er de to glade for at arrangementet også har et veldedig aspekt ved seg. Både Yosef og Tshawe har som kjent afrikanske aner, og alle billettinntekter går uavkortet til å bygge sykehus i Afrika.

- Jeg skal ikke påstå at vi ikke hadde takket ja om det ikke var slik, men det er definitivt et stort ekstra pluss. Mulig det føles absurd og skjevt at en opptreden i glamorøse Monaco bidrar til å hjelpe Afrika, men tanken er god, og det er fint å kunne bruke statusen og de midlene man har til å være med på å bedre ting, sier 30 år gamle Yosef.

- Satt Norge på kartet

Dessuten er WMA-opptredenen et fint plaster på såret for Madcon, som ikke ble invitert til årets MTV Europe Music Awards i Liverpool.

Foruten å opptre er Madcon også nominert til prisen «Beste Skandinaviske Gruppe», og duoen håper de får oppleve både å opptre, dele ut pris og vinne pris under det stjernespekkede showet som Lindsay Lohan skal lede.

- Det er bare fantastisk, og viser at vi har satt MADCON og Norge på kartet, jubler Madcon og Frank Bakke fra plateselskapet Bonnier Amigo.

Les også

Flere artikler

  1. Madcon tok Monaco med storm under prisutdeling

  2. Madcon-Yosef: - Vi sto der sammen med Beyonce og Alicia!

  3. Madcon: - F... alle sammen!

  4. Kaster klærne for Madcon

  5. Ingen pris for Madcon

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder