KJENDISPAR: Kanye West og kona Kim Kardashian West på et motearrangement i New York torsdag. Foto: Jennifer Graylock / EMPICS Entertainment

Kanye West ba folk avstå fra sex

Artisten ba mennesker rundt ham droppe sex før ekteskapet mens de jobbet med hans nye plate.

Ifølge CNN fortalte West dette i et intervju på Beats 1 torsdag.

Fredag bråslapp artisten det nye albumet «Jesus Is King», som har vært utsatt flere ganger.

les også

Kanye West dropper banning – lover gospel fra nå av

I intervjuet snakker West mye om hvordan han nå er frelst og at han tjener Jesus. Han nevnte også en praksis han visste ville være kontroversiell.

les også

Kim Kardashian om fødselen: Utsatt to timer for å ta manikyr

– Det var tilfeller der jeg ba folk om å ikke ha sex før ekteskapet mens de jobbet med albumet. Det var også tilfeller der jeg gikk til folk som jobbet på andre prosjekter og sa «Kan du være så snill å bare jobbe og fokusere på dette», forteller han.

DRISTIG: Kanye West har også sagt at han synes kjolen til Kim på Met-gallaen i mai var alt for avslørende. Foto: Jennifer Graylock / PA Wire

Artisten begrunner oppfordringen med at han ønsket at alle skulle være på samme linje. 

– Det er kjent at når folk ber sammen, holder de sammen, Når folk ber sammen og faster sammen, øker det kraften, sier han.

les også

Kim Kardashian takker Trump for A$AP Rocky-hjelp

West snakker også om at han ble avhengig av porno etter å, da han var fem år gammel, ha sett et Playboy-blad faren hans hadde glemt.

– Det har påvirket nesten alle valg jeg har tatt resten av livet fra jeg var fem år, det at jeg har måttet kvitte meg med avhengigheten, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder